Pretraga

HŽPP ima prijedlog za studente: Ove godine na more idite – vlakom

A- A+

Ne bi li studente naveli da na more ove godine krenu vlakom, iz tvrtke Hrvatske željeznice Putnički prijevoz omogućili su im putovanja u pola cijene.

Vlak Koprivnica-Zagreb ; foto: Dominik Smolak|srednja.hr

– Putujete li subotom, nedjeljom i blagdanom, nagrađujemo vas dodatnom pogodnošću! Uz predočenje mjesečne ili godišnje karte, ostvarite 50% popusta u 2. razredu vlakova, poručuju studentima iz HŽPP-a.

Hrvatske željeznice Putnički prijevoz pripremile su posebne pogodnosti za studente, ne bi li ih naveli da se više voze vlakom.

Ako žele putovati u pola cijene, studnetima putovanje na relaciji različitoj od one navedene na kartici mora biti unutar Hrvatske i mora početi i završiti subotom, nedjeljom ili blagdanom u roku valjanosti pretplatne karte.

Uz pomoć pametne kartice, studenti mogu steći dodatne pogodnosti.

– Ostvarite 50% popusta na neograničen broj jednosmjernih i povratnih putovanja tijekom cijele godine u redovitim vlakovima u unutarnjem prijevozu. Popust vrijedi za redovne i izvanredne studente, a ostvaruje se temeljem pametne kartice. Cijena izrade profila za jednu godinu iznosi 50 kn, a profil vrijedi godinu dana od dana ispostavljanja, neovisno o akademskoj godini, zaključuju iz HŽPP-a.

HŽPP ima prijedlog za studente: Ove godine na more idite – vlakom
Share via
Copy link
Powered by Social Snap