Pretraga

Knjige za srednju: ‘Nudimo najviše otkupne cijene srednjoškolskih udžbenika’

A- A+

Knjige za srednju su nova internet trgovina koja želi pomoći srednjoškolcima i njihovim roditeljima da što lakše prodaju svoje rabljene udžbenike, uz garanciju kako ćete za njih dobiti više novca nego što vam drugi nude. Kupci rabljenih udžbenika koji su vlastite udžbenike ponudili njima u otkup, prilikom kupnje ostvaruju i dodatan popust. Ova je jedna jedinstvena prilika koja traje do popunjenja zaliha.

knjige za srednju.hr

Ful jednostavan način da nam uzmete lovu!

Iako je još uvijek ljeto, vrijeme velikih vrućina, ali i odmora od svakodnevnih životnih obaveza, već tu iza ugla, odnosno 5. rujna ili za nekih mjesec dana započinje nova školska godina. Gotovo kao po nekom pravilu, bilo da ste srednjoškolac ili ste roditelj srednjoškolca, pred vama je stresno razdoblje prodaje starih rabljenih udžbenika i kupnje novih za predstojeću školsku godinu.

Oni koji već imaju iskustva, s prodajom rabljenih udžbenika preko oglasnika, znaju koliko to može biti dugotrajan i stresan posao, jer se rijetko kada dogodi da prodate sve udžbenike odjednom. Većinom je to proces koji može trajati dugo i zna se razvući toliko, da iako već morate kupiti nove udžbenike niste se oslobodili niti onih kojih koji su vam suvišni. Ne samo da niste uspjeli prodati, već ste ostali i bez potencijalnih sredstava za kupnju novih.

Upravo je to mjesto gdje vam u pomoć žele priskočiti Knjige za srednju.hr. Želimo vam pokazati koliko brz i jednostavan može biti proces prodaje vaših udžbenika. I ne samo da će te ih moći prodati sve odjednom i u kompletu, već ćete dobiti više novca nego što vam za njih žele ponuditi drugi.

Sad se vjerujem pitate – a što moramo napraviti kako bi dobili više novca?

Vrlo jednostavno, posjetite našu internet stranicu knjigezasrednju.hr i odaberete opciju otkup te slijedite upute u obrascu. Nakon što ste odabrali školu, razred i predmet, jednostavno dodajete udžbenike koje nam želite ponuditi u otkup, a nakon što unesete sve potrebne podatke, sustav će vam u roku odmah ponuditi najvišu moguću otkupnu cijenu. Uz to nudimo vam jamstvo najviše otkupne cijene, odnosno pronađete li negdje drugdje, u nekom antikvarijatu ili knjižari, istu uslugu po boljoj cijeni – dajemo vam još bolju ponudu.

Prilika je to koja traje do popunjavanja zaliha, pa bi vam moglo biti žao ukoliko propustite ovu velikodušnu ponudu. Kod nas ne samo da možete najviše zaraditi ukoliko nam ponudite vaše udžbenike u otkup, nego kod nas kupnjom rabljenih udžbenika možete najviše i uštedjeti. Jer kupci koji su prethodno upravo nama ponudili udžbenike u otkup, mogu ostvariti dodatni popust kod kupnje rabljenih udžbenika.

knjige za srednju.hr

Ful jednostavan način da nam uzmete lovu!

Dragi srednjoškolci i dragi roditelji, nama ne morate objašnjavati koliko veliki trošak može biti kupnja novih srednjoškolskih udžbenika. Upravo zato su tu „Knjige za srednju“ koje vam žele pomoći da kroz otkup dobijete više, a kroz kupnju rabljenih udžbenika potrošite manje i da vam u vremenu općih poskupljenja ostane što više za trošiti na stvari u kojima stvarno uživate. Zato ne oklijevate, već djelujte odmah i sami se uvjerite koliko proces prodaje starih i kupnje novih udžbenika može biti brz i jednostavan – prodajte vaše udžbenike po najvišim cijenama i kupite nove rabljene po najpovoljnijim.

Knjige za srednju.hr – otkup i prodaja rabljenih udžbenika za gimnazije i srednje strukovne škole.