Pretraga

Kreću prijave za besplatnu školu programiranja na koju se prošle godine prijavilo više od 1.000 polaznika!

A- A+

Već četvrtu godinu u nizu održava se besplatna škola programiranja pod nazivom Summer School, u organizaciji jedne od najbrže rastućih tvrtki za digitalne proizvode u srednjoj Europi, Agency04.

Agency04 Summer School

Besplatna škola programiranja pod nazivom Summer School održava se i ovo ljeto | Foto: Agency04

Što je Summer School?

Summer School je petotjedni sprint u kojemu polaznici uče razvijati složene Java aplikacije pomoću Spring Boota i uz pomoć mentora koji im pomažu u rješavanju izazova. Cijeli program traje 5 tjedana, a sastoji se od online tečajeva, tjednih zadataka i mentoriranja. Mentori su najbolji zaposlenici u Agency04, a za ići u Summer School polaznici ne trebaju biti fizički u Zagrebu, mnogi dosadašnji polaznici završavali su edukaciju i s mora.

Summer School počinje 17. srpnja, a završava Hackathonom, 22. kolovoza. Za vrijeme hackathona polaznici rade u timovima, a pobjednici osvajaju vrijedne nagrade. Iako prijave za Summer School traju do 30.6., bilo bi dobro prijaviti se što prije, budući da je prošle godine bila 1091 prijava. Prijaviti se možete klikom ovdje.

Polaznici ostaju raditi

Neki od polaznika Summer Schoola nakon svake su godine ostajali i raditi, a iz zadnje je generacije 10 polaznika trenutno zaposleno.

– Prošle godine sam tijekom ljetnih praznika željela steći nova iskustva i proširiti znanje, a istovremeno sam htjela ljeto provesti na moru. Summer School mi je omogućio oboje. Naučila sam puno radeći na tjednim zadacima, a za pomoć sam se uvijek mogla obratiti mentorima koji su bili pristupačni i strpljivi. Na hackathonu sam imala priliku iskusiti kako je to raditi u timu na nekom pravom projektu, a po završetku sam se i zaposlila u Agency04, istaknula je Tihana Oremuš.

Jedna od prekretnica u životu Summer School je bio i za Vitomira Marjanovića.

– Summer School smatram početkom svoje profesionalne karijere, što ga svrstava među događaje koji se ne zaboravljaju. Tjedni zadaci nisu pretjerano vremenski zahtjevni, što je odlična stvar, a vrhunac edukacije je predstavljao Hackathon. Nakon uspješno obavljenih tjednih zadataka testiramo stečeno znanje, a pobjednicima Hackathona osigurane su vrijedne nagrade. Ali i ono, po meni još važnije, prilika da postanu dio Agency04 – tako da mogu preporučiti sudjelovanje svakome tko želi izgraditi čvrst temelj buduće karijere, rekao je Vitomir.

Za Summer School se možete prijaviti do 30.6., a više informacija i prijavu pronađite na web stranici summer.agency04.com.

Kreću prijave za besplatnu školu programiranja na koju se prošle godine prijavilo više od 1.000 polaznika!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap