Pretraga

Maloljetnica vozila bez vozačke, izazvala nesreću u kojoj je poginuo motociklist

A- A+

Maloljetna Slovenka vozila je bez vozačke dozvole na području Svetog Urbana u Međimurskoj županiji i izazvala prometnu nesreću u kojoj je poginuo 34-godišnji motociklist. Nesreća se dogodila 9. listopada iza 15 sati kada je maloljetnica ušla u raskrižje skrećući na kolnik županijske ceste, a da nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom koja ima prednost prolaska. Zbog toga je na bočnu stranu njezinog automobila naletio vozač motocikla koji je odbačen na pločnik i na mjestu je preminuo.

policija

Ilustracija: Pixabay

Starija maloljetnica, državljanka Slovenije, vozila je automobil bez položene vozačke dozvole i izazvala nesreću u kojoj je poginuo 34-godišnji motociklist. Nesreća se dogodila u mjestu Sveti Urban, u nedjelju 9. listopada oko 15 sati.

Vozačica je vozila pristupnom cestom i zatim ušla na raskrižje županijske ceste koja ima prednost prolaska. Prilikom ulaska u raskrižje nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom, te je zbog toga u bočnu stranu njezinog automobila udario motocikl čakovečkih registarskih oznaka kojim je kolnikom županijske ceste upravljao 34-godišnji vozač s područja općine Sveti Martin na Muri.

Izdvojeni članak

Uhitili ga uz pucnjavu: Mladić (18) vozio BMW bez vozačke i pokušao pregaziti policajca

– Nakon udara vozačica je sa osobnim automobilom djelomično sišla izvan kolnika i udarila u betonski zid, dok je vozač motocikla nakon udara pao na kolnik. Vozač je nažalost, na mjestu događaja preminuo, priopćila je PU međimurska.

Osobni automobil i motocikl su prevezeni u dvorište Pu međimurske kako bi se obavili tehnički pregled i vještačenje. Protiv vozačice slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu nadležnom državnom odvjetniku.

Copy link
Powered by Social Snap