Pretraga

Ministarstvo ima za grijanje: Nastava počinje normalno

A- A+

Na veliku žalost srednjoškolaca i studenata, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta ima novaca platiti grijanje i plaće profesorima te će nastava normalno početi 2. travnja. Iako su ujutro kružile informacije da će nastava biti otkazana, sve je opovrgnuto u prvim minutama drugog dana u travnju. 

Izdvojeni članak

Produženi praznici za škole i fakultete do 8. travnja

Tekst  o produženju praznika do 8. travnja shearalo je oko devet tisuća ljudi čime smo s prvotravanjskom šalom odmah iznad googlea premda je bila vrla slična prošlogodišnjoj koju možete pročitati ovdje. Jednako kao i prošle godine, nudimo vam mogućnost da iskopirate ispričnicu te je ponudite roditeljima na potpisivanje. Po prošlogodišnjem iskustvu, vjerujemo da vam profesori neće biti previše oduševljeni te preporučamo da ipak odete na nastavu ovaj tjedan.

Ni ove godine nisu izostale prijetnje, otkazivanje instrukcija i ostalo pa smo za vas izdvojili nekoliko zanimljivih komentara na našu prvoaprilsku. Probajte zapamtiti za 1. travnja 2014. da ministar neće produžiti praznike ako se Nikola Tesla teleportira u Zagreb.

Iako je vijest o studentu koji je izbacio roditelje iz stana zbog korištenja njegove X-ice realnija, također nije istinita.

Dobru zabavu na ovotjednim predavanjima želi vam srednja.hr.

Ministarstvo ima za grijanje: Nastava počinje normalno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap