Pretraga

Poznati dobitnici stipendije koju dodjeljuje Grad Zagreb: Viša je i od hrvatskog minimalca

A- A+

Grad Zagreb objavio je dobitnike stipendije za učenike i studente slabijeg socijalnog statusa za ovu akademsku godinu 2018./2019. Iznos stipendije za studente je 50% prosječne neto plaće u Zagrebu za prvih osam mjeseci, što je oko 7.000 kuna, a za učenike 35% istog iznosa.

Foto: Marko Matijević|srednja.hr

Nakon dobitnika stipendije za izvrsnost, Grad Zagreb objavio je i rezultate natječaja za stipendije učenicima i studentima slabijeg socijalnog statusa. Stipendiju je dobilo 30 učenika, 30 studenata i troje poslijediplomaca, kako je i predviđeno natječajem iz listopada.

Izdvojeni članak
novac

Objavljeni rezultati natječaja za učeničke i studentske stipendije Grada Zagreba: Provjerite jeste li među dobitnicima

Svi kandidati koji su sudjelovali u natječaju imaju pravo uložiti prigovor na rezultate natječaja i to najkasnije do 30. siječnja 2019. Prigovori se dostavljaju u pisanom obliku na adresu: Gradski ured ua socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Zagreb, Nova cesta 1.

Podsjećamo, neto iznos stipendije za studente utvrđuje se u visini 50% prosječne neto plaće u Gradu Zagrebu za razdoblje siječanj – kolovoz 2018. godine, koja je prema dostupnim podacima nešto viša od 7.000 kuna. Za učenike se neto iznos stipendije utvrđuje se u visini 35% prosječne neto plaće u Gradu Zagrebu za prvih osam mjeseci 2018. Stipendija za poslijediplomce iznosi 60% prosječne neto plaće u Zagrebu, osim onima koji studiraju s dijelom radnog vremena, kojima se dodjeljuje stipendija u iznosu od 30% prosječne plaće.

Imena dobitnika u stipendije Grada Zagreba studentima, učenicima i posljediplomcima slabijeg socijalnog stanja možete vidjeti u dokumentima u nastavku. Napomena: ako vam liste nisu vidljive, potrebno je osvježiti stranicu.

Download [831.20 KB]

Poznati dobitnici stipendije koju dodjeljuje Grad Zagreb: Viša je i od hrvatskog minimalca
Share via
Copy link
Powered by Social Snap