Pretraga

Preminuo omiljeni profesor, učenici se opraštaju od njega: ‘Nije još bilo vrijeme za vas’

A- A+

U 55. godini preminuo je profesor kemije i biologije, Tihomir Lovrić. Radio je u Srednjoj školi u Vrbovcu koja se od njega oprostila dirljivim riječima. Predavao je brojnim generacijama učenika koji ga opisuju kao dobrog i toplog nastavnika o kojemu nisu imali niti jednu lošu riječ te kojemu duguju puno znanja koje im je prenio.

slika svijeće i crno bijela fotografija preminulog profesora

Foto: Unsplash | Facebook

‘Nema riječi kojima bi se opisala bol i žalost koju svi u ovim trenucima osjećamo’, objavili su na društvenim mrežama Srednje škole Vrbovec nakon smrti profesora kemije i biologije, Tihomira Lovrića. Preminuo je 28. listopada u 55. godini života nakon kratke bolesti.

– Napustio nas je dobar čovjek, pravi prijatelj i kolega, odličan profesor, brižan otac, suprug, sin… Dobri ljudi ostaju živjeti i nakon smrti po svojim riječima, djelima, dobroti srca. Kolega Tihomir sigurno će živjeti u mislima i srcima djelatnika i sadašnjih i bivših učenika Srednje škole Vrbovec, poručili su iz škole.

Izdvojeni članak
Ilsutracija preminule nastavnice

Škola se oprostila od iznenada preminule učiteljice: ‘Najviše boli nedovršena priča i zaustavljeni snovi’

Profesor Lovrić predavao je brojnim generacijama učenika pa su se tako mnogi od njega oprostili u komentarima, opisujući ga kao dobrog i toplog nastavnika o kojemu nisu imali niti jednu lošu riječ.

– Najbolji profesor. Svi mi koji smo bili njegovi učenici mu dugujemo puno znanja, trud koji je uložio u sve nas i požrtvovnost koju je imao prema učiteljskom poslu. Profesore, nije bilo još vrijeme za vas. Hvala na kemiji, stoji u nekim komentarima.

Ispraćaj profesora Lovrića bit će u utorak 31. listopada na groblju u Vrbovcu u 14 sati, a komemoracija će se održati u četvrtak 2. studenog u Srednjoj školi Vrbovec u 19 sati.