Pretraga

srednja.hr podcast od sada možete slušati i na Spotifyu: Izdvajamo neke zanimljive trenutke

A- A+

srednja.hr podcast pokrenuli smo početkom 2020. godine. Od onda smo u našem malom studiju ugostili više od 40 zanimljivih gostiju i snimili desetak redakcijskih podcast tema. Od sada nas, osim na našem YouTube kanalu, možete slušati i na Spotifyu!

srednja.hr podcast spotify

srednja.hr podcast sada možete slušati i na Spotifyju! | Foto: srednja.hr

Početkom 2020. godine snimljen je i objavljen prvi srednja.hr podcast. Epizode objavljujemo na našem YouTube kanalu gdje ih sve možete pogledati. Ipak, i korisnici Spotifya konačno su došli na svoje, jer epizode našeg podcasta od sada možete slušati i tamo!

Na Spotifyju nas pronađite ovdje, a ne zaboravite nas i zapratiti.

Ovu priliku smo odlučili iskoristiti kako bismo se prisjetili naših ‘podcast’ početaka i svega što smo do sada postigli. Led u našem studiju probila je profesorica Nataša Jokić-Begić koja je u prvoj epizodi podcasta govorila o temi koja je u to vrijeme bila vrlo aktualna – mentalnom zdravlju u doba pandemije.

Od tada, sa šarolikim i zanimljivim gostima snimili smo ukupno 41 epizodu podcasta. Naši gosti bili su, između ostalih, Toni Milun, Blaženka Divjak, Marin Trošelj, Albert Gajšak, Dubravka Brezak Stamać, Josip Aladrović, Ivica Puljak i brojni drugi. Školstvo, visoko obrazovanje, znanost, tehnologija i sport samo su neke od tema kojima se bavili.

Nekoliko epizoda posvetili smo maturi

U suradnji sa stručnjacima iz Nacionalnog centra za snimili smo i nekoliko epizoda posvećenih državnoj maturi, prigodnog naziva ‘U centru mature‘. Surađivali smo i s Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj pa smo vam donijeli serijal ‘Parlamentarij‘ o mladima i Europskoj uniji.

Redakcija podcast u kojem raspravljamo o obrazovnim temama

Neka lica u našem podcastu viđate češće i ona su vam, vjerujemo, dobro poznata. Riječ je, naravno, o članovima redakcije portala srednja.hr, kao i naših sestrinskih portala koji su dio iste medijske kuće, mirovina.hr i bauštela.hr. Hrvoje, Marko, Matej, Martina, Duje, Ramona, Ana, Tea i drugi do sada su vam donijeli 12 epizoda Redakcija podcasta, a s njime ne planiraju stati tako skoro.

Redizajnirali smo studio!

Kako je raslo naše iskustvo u snimanju podcasta, tako se mijenjao i naš studio. Nedavno je doživio temeljiti redizajn kada smo poznate zidove s jednadžbama zamijenili nešto ozbiljnijim izgledom. Kako je izgledao proces renovacije pogledajte na našem TikTok profilu.

@srednja_hr Malo smo si dali posla i preuredili studio! Kako vam se čini? Ne propustite novi Redakcija podcast u novom studiju večeras u 20h! 👆 #justsrednjathings #makeover #newphonewhodis #novistudio #srednja ♬ original sound – srednja_hr


Inače, YouTube i Spotify nisu jedina mjesta na kojima nas možete gledati i slušati. Prisutni smo i na TikToku i Instagramu gdje objavljujemo kratke isječke iz naših podcasta, uz ostali sadržaj koji snimamo.

@srednja_hr Koje sve novosti donosi cjelodnevna škola? Sve što vas zanima u kratkim točkama donosi naša Martina, a cijeli podcast pogledajte na linku u opisu profila 👆 #srednjahr #cjelodnevnaskola #hrvatska #škola #podcast ♬ original sound – srednja_hr

Copy link
Powered by Social Snap