Pretraga

Uvrijedio homoseksualce pa ga išamarali

A- A+

Najnoviji amaterski video iz jednog američkog kafića pokazuje kako homofobi nisu dobrodošli u svakoj sredini. Muškarac koji je ušao u kafić verbalno se sukobio s prisutnim gostima tako što je nazvao okupljene pogrdnim homofobnim nazivima.

Nakon što ih je počastio s par uvreda, zavrijedio je niz šamara od vidno uvrijeđenih homoseksualaca. Gosti su cijelu situaciju uspjeli snimiti, a u nastavku pogledajte video nastalog kaosa.

U kafiću ‘Waffle House’ u američkoj Atlanti verbalni sukob jednog heteroseksualca i par okupljenih homoseksualaca prerastao je u šamaranje, prenosi worldstarhiphop.com. Deblji kraj izvukao je homofob, no očito zasluženo jer je vrijeđao prisutne uvredama na račun njihove seksualne orijentacije.

Kad ih je počastio izrazom ‘fags’, jedna žena ustala je u obranu homoseksualnog para na koji se uvreda odnosila. Podržali su je i ostali gosti kafića, pa su ga kolektivno počeli šamarati. Homofob je čak pao na pod i sklupčao se čekajući da šamaranje prestane, čime je potvrdio da je jak samo na verbalnim uvredama.