Pretraga

Užas ispred zagrebačke osnovne škole: Pas napao djecu i izgrizao prvašića do krvi

A- A+

Pas pušten bez nadzora, ovoga je petka napao djecu i izgrizao jednog prvašića do krvi ispred osnovne škole u Gornjem Vrapču u Zagrebu. Kako navode svjedoci incidenta, ozlijeđeni dječak i njegova majka potražili su pomoć u obližnjoj pekari, a pas je i dalje stajao na cesti.

Foto: Pixabay

Ovoga petka u jutarnjim satima ispred osnovne škole u Gornjem Vrapču u Zagrebu, dogodio se pravi incident. Pas, u potpunosti pušten bez povodca i brnjice, napao je grupu djece i izgrizao jednog prvašića do krvi, prenosi 24sata.hr.

Zagrebačka je policija potvrdila ovaj incident za 24sata, a o svemu se oglasio i otac jednog školarca koji je bio svjedok događaja.

Izdvojeni članak

[Aplikacija tjedna] Treniranje vašeg psa ne mora biti muka, pronašli smo aplikaciju koja pomaže u tome

– Bila je hrpa ljudi, ispred pekare nasred ceste su ležali majka i dječak, on je bio krvav. Ušli su u pekaru i odmah pomogli dječaku, noga mu je bila dosta krvava, primio se za prsa i rekao da ga bole. Vidio sam da mu je desna strana majice poderana, a kraj njih je bila i curica. Čuo sam u pekari da je i nju napao pas, ali u tom šoku nisam vidio u kakvom je stanju, rekao je za 24sata.

Policija je odmah pozvana, a kako pišu članovi Facebook grupe ‘Zakaj volim Vrapče’, u kojoj se inače mogu pronaći objave upozorenja na istog psa, ovo mu nije prvi napad, navodi isti portal.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap