[Video] Tata slučajno snimio najsmješniji video s putovanja ikada

Mnogi od nas znaju koliko je naporno kada starci pokušavaju baratati tehnologijom koju jednostavno ne razumiju. To doduše, zna biti i jako smiješno. Jedan irski tata sa svog obiteljskog putovanja u Vegasu tako se vratio s urnebesnom snimkom, i to potpuno slučajno!

YouTube

Obitelj Grffin (svaka sličnost sa serijom Family Guy je slučajna) vratila se  s godišnjeg odmora u Las Vegasu  i dobro nasmijala kada je vidjela što je paterfamilijas Joseph snimio za vrijeme putovanja.

Naime, sin Evan ocu je prije putovanja dao GoPro kameru kako bi dokumentirao put. Joseph je to učinio ali je, ne znajući, cijelo vrijeme putovanja snimao samo sebe. 

– Dao sam tati kameru GoPro kameru dok je bio u Las Vegasu. Nisam mu doduše pokazao kako se koristi, pa  moj tata, kakav već je, nije znao kamo da uperi j***** stvar, napisao je Evan u opisu videa koji je naravno, postao virala.

U videu vidimo tatu Josepha kako obilazi i opisuje različite lokacije u Las Vegasu i opisuje ih, cijelo vrijeme snimajući jedan dugački selfie.

Najbolje da pogledate sami.

 

[FRESH VIDEO] Dubioza kolektiv objavila sjajan novi spot za svoj zarazni hit

Odgovori