Pretraga

Zagrebačka policija zapošljava studente po satnici od 25 kuna

A- A+

S obzirom na to da je Advent u Zagrebu u punom jeku, a rijeke ljudi slijevaju se u glavni grad, gužve kako u prometu tako i na gradskim ulicama su jednostavno neizbježne. Upravo zato, Policijska uprava Zagrebačka u suradnji s Gradom Zagrebom objavila je oglas za prijem studenata u Prometnu jedinicu mladeži. Između ostalog u opisu posla, zainteresiranih studenata koji se prijave na oglas je pružanje informacija građanima, ručno i fizičko upravljanje prometom te provođenje preventivnih akcija u prometu. 

Foto: Srednja.hr, arhivske fotografije

Izdvojeni članak

Nevjerojatan oglas na zadarskom HZZ-u: tko se to traži u oglasu za posao?

Prijavljeni studenti u Prometnoj jedinici mladeži bit će zaduženi za obavljanje poslova nadzora prometa u mirovanju i upravljanja prometom na raskrižjima i drugim potrebnim lokacijama na području Grada Zagreba. Također, nakon što ispune prijavnicu s osobnim podacima i potrebnim informacijama, studenti moraju priložiti i dokumentaciju koja je uvjet da prijavu na oglas. 

Kako su nam kazali iz Sektora za pravne i financijske poslove Grada Zagreba, cijena satnice iznositi će 25 kuna.

Na oglas za Prometnu jedinicu mladeži primaju se studenti koji imaju potvrdu redovitog studenta i imaju važeću iskaznicu Student servisa Zagreb. Moraju biti psihofizički sposobni za rad u Prometnoj jedinici mladeži što dokazuju uvjerenjem osobnog (obiteljskog) liječnika, imati položen vozački ispit te u konačnici da nisu kazneno prijavljivani ili da nisu pod istragom zbog počinjenih kaznenih djela. S ispunjenim obrascem i dokumentacijom svaki radni dan od 9 do 10 sati u Policijsku upravu zagrebačku, Služba za sigurnost cestovnog prometa, Petrinjska 20/VI kat. 

Obrazac potražite ovdje.

Zagrebačka policija zapošljava studente po satnici od 25 kuna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap