Pretraga

Zaradite džeparac kao statist serije ‘Game of Thrones’ u Dubrovniku i Splitu

A- A+

Planetarno popularna serija ‘Game of Thrones’ zapela je na četvrtoj sezoni, to jest uskoro kreće snimanje petog kompleta nastavaka. Ako ste fan ove serije, ali bi vam dobro došlo i nešto novca, imate priliku prijaviti se za statiranje. Naime, novi nastavci ponovno će se snimati u Dubrovniku i Splitu, a za posao statista možete se prijaviti do 10. srpnja.

Dok fanovi diljem svijeta željno iščekuju petu sezonu serije ‘Game of Thrones’, Hrvati imaju priliku postati statisti na istoj. HBO-ova planetarno popularna serija i ovaj će se put snimati u Dubrovniku i Splitu, zbog čega je producentska kompanija Embassy Films Croatia objavila pozivnicu za statiranje u novim nastavcima.

Dakle, prijaviti se možete putem online prijavnice, a potonje je moguće obaviti do 10. srpnja. Stoga ako ste u blizini Splita i Dubrovnika, ili vam nije problem doputovati do tih lokacija jer ste gorljivi fan serije, okušajte sreću jer se možda pojavite u petoj sezoni.

Izns plaće statista nije siguran niti potvrđn, no prema prošlogodišnjim medijskim napisima, statisti u četvrtoj sezoni na dan su u džep stavljali oko 200 kuna.

Zaradite džeparac kao statist serije ‘Game of Thrones’ u Dubrovniku i Splitu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap