Pretraga

ZET-ovci više ne mogu naplatiti kaznu u tramvaju

A- A+

Glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić je izjavio kako ZET-ovi kontrolori više neće moći putnicima naplaćivati kazne u tramvajima, ili prodavati redovne karte na licu mjesta. Budući da su sve ZET-ove poslovnice uvele fiskalne blagajne, jedino što kontrolori mogu napraviti je poslati putniku bez karte obavijest s kojom dodatnu i redovnu kartu mogu platiti u Fini, Hrvatskoj pošti, bilo kojoj banci ili u ZET-u na adresi Ozaljska 105, prenosi Poslovni.hr.

Sve ZET-ove poslovnice su od 1. siječnja ove godine uvele fiskalne blagajne, što znači da kontrolori više neće moći naplaćivati kazne ili prodavati karte na licu mjesta.

– Naime, ZET-ovi kontrolori karata više ni na koji način neće baratati novcem, rekao je glasnogovornik ZET- a Tomislav Jurić za Poslovni.hr.

Putnici koji su zatečeni u vozilu ZET-a bez putne karte ili s neispravnom putnom kartomdobiti će obavijest s kojom dodatnu (200 kuna) i redovnu kartu (15 kuna) mogu platiti u Fini, Hrvatskoj pošti, bilo kojoj banci ili u ZET-u na adresi Ozaljska 105.

ZET-ovci  više ne mogu naplatiti kaznu u tramvaju
Share via
Copy link
Powered by Social Snap