Pretraga

Udruga za mlade završava sezonu događanja: Provjerite raspored

A- A+

– Dugo smo vagali odluku i odgađali objavu mjesečnog programa, ali odlučili smo – u lipnju završava još jedna sezona Kluba Zona, objavili su iz Info zone. Posljednja tematska druženja održat će se 17. lipnja, a posljednja izložba otvorit će se 26. lipnja.

Foto: Info zona

Prve nedjelje u mjesecu tradicionalno se održao Pazarium – sajam vintage odjeće i rukotvorina, a prvog utorka u mjesecu popularni Sajam razmjene korištenih predmeta. Zbog blagdana, Anime zona neće se održati u dva termina. Ljubitelji anime umjetnosti tako će se družiti samo 15. lipnja od 18 sati. Subotnja Šahovska popodneva od 18 sati i Večeri društvenih igara od 20 sati, održavat će se do 17. lipnja. U ponedjeljak, 26. lipnja, u 18 sati otvara se izložba povodom deset godina suradnje Lige za prevenciju ovisnosti i Centra za pružanje usluga u zajednici.

– Od rujna prošle godine do kraja lipnja ove godine realizirat ćemo ukupno 470 sati u potpunosti besplatnog programa za više od 1000 mladih. Točno 194 puta mladima smo omogućili da uz edukaciju, izložbu ili druženje kvalitetno provedu svoje slobodno vrijeme. Sretni smo zbog svakog novog sklopljenog prijateljstva i popravljenog raspoloženja. Ponosni smo na svaku pruženu podršku i priliku za nova iskustva i znanja. Brojni promovirani talenti i prepoznati potencijali mladih i nas su motivirali za daljnji rad – ističe Goran Biličić, predsjednik Info zone.

Info zona od početka godine nema podršku Grada Splita te je zbog tih neplaniranih okolnosti prisiljena na štednju i prekid redovnog programa kluba za mlade Klub Zona. Ipak, vjeruju da će do jeseni pronaći način da u Zoni ponude nova edukativna, informativna, kulturna i zabavna događanja.

Copy link
Powered by Social Snap