Pretraga

Splitska udruga primila nagradu za najinovativniju aktivnost za mlade u Europi

A- A+

Eurodesk je Info zoni dodijelio nagradu za najinovativniju aktivnost za mlade u prošlogodišnjoj paneuropskoj kampanji Time to Move. Splitska udruga nagradu je primila kao inicijatori aktivnosti u čijoj su realizaciji sudjelovali svi Eurodeskovi multiplikatori u Hrvatskoj.

Foto: Info Zona

Eurodesk Treasure Hunt održao se u ukupno 14 hrvatskih gradova u kojima djeluju hrvatski multiplikatori Eurodeska. Rješavajući zanimljive zagonetke i izazove, više od 300 mladih upoznavalo je gradove te se informiralo o mogućnostima mobilnosti mladih. Uzbudljiv i informativan lov na blago održao se u Zaboku, Vukovaru, Osijeku, Labinu, Šibeniku, Puli, Rijeci, Daruvaru, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Zadru, Zagrebu, Petrinji i Splitu. Dobiveno priznanje na europskoj razini potvrda je vrijednosti i važnosti suradnje udruga na nacionalnoj razini, objasnio je Goran Biličić, predsjednik Info zone.

Informativna kampanja Time to move održava se svake godine u listopadu. Potiče mlade na mobilnost i promovira mogućnosti volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja u Europi i izvan nje. Odvija se u organizaciji Eurodesk informacijske mreže koja u Europi ima više od 1500 multiplikatora.

Copy link
Powered by Social Snap