Pretraga

‘Breaking (Joking) Bad’: Najbolja parodija za najbolju seriju

A- A+

Serija ‘Breaking Bad’ osvojila je srca brojnih gledatelja, ali i naklonost kritičara. Smatra se jednom od najboljih serija današnjice, zbog čega je od iste Jimmy Fallon odlučio napraviti jednu od najboljih parodija. Pod nazivom ‘Joking Bad’ uradak je u svega nekoliko dana prikupio preko četiri milijuna pogleda na YouTubeu, stoga provjerite zašto je postala internetski hit.

Foto: Screenshot YouTube

Bryan Cranston nakon luckastog Hala u humorističnoj seriji ‘Malcolm in the Middle’ oduševio je fanove novom ulogom u najhvaljenijoj seriji današnjice ‘Breaking Bad‘.

Izdvojeni članak

Urnebesna parodija ‘Mamurluka’ sa superherojima u ulogama

Cranston utjelovljuje Waltera Whitea koji od mirnog, štoviše dosadnog, obiteljskog čovjeka i profesora kemije postaje najbolji ‘kuhar’ metamfetamina.

Naravno da se na YouTubeu od 2008. godine kada je počelo snimanje spomenute serije pa do danas našlo pregršt parodija, no nijedna se ne može mjeriti sa snimkom ‘Joking Bad‘ od komičara Jimmyja Fallona. Svestrani Fallon koji je ujedno voditelj, glumac, komičar i glazbenik, potrudio se u 13 minuta nasmijati i oduševiti sve fanove popularne serije.

U ‘Joking Badu’ White i Pinkman ne proizvode i ne dilaju kristal, nego najčišće šale. Kako to izgleda i zbog čega je parodiju u nekoliko dana pogledalo preko četiri miljuna korisnika, uvjerite se sami.

Copy link
Powered by Social Snap