Pretraga

Hrvati osmislili novu video igru – tko dođe do kraja osvaja 10.000 dolara!

Ako do sada niste bili ljubitelj igranja video igara, ovo će u vama sigurno probuditi zanimanje. Nova igrica je psihodelična akcijska arkada, a projekt je nastao u hrvatskom razvojnom timu. Zero Reflex se na tržištu želi pozicionirati na jedinstven način, pa će najboljem igraču dati deset tisuća dolara.

Screenshot Youtube

Svim zaljubljenicima u igranje videoigara ova novost na tržištu zasigurno predstavlja dobre vijesti, jer sada uz zabavu mogu dobro i zaraditi. Zero Reflex nova je igra hrvatskog razvojnog tima koja najboljem igraču daje mogućnost osvajanja deset tisuća dolara, prenosi hcl.hr.

Igra je sastavljena od 20 nivoa u trajanju od 30 sekundi, u kojima se igrač iz razine u razinu susreće sa sve težim uvjetima, u kojima pomiče pilota da izbjegne sve što oko njega leti. Ova psihodelična akcijska arkada test je vještine i živaca čak i za najvještije igrače. Razine su minimalistički dizajnirane, a razlikuju se po dizajnu i mehanikama. Što dalje napredujete, manje vam je dopušteno griješiti jer se svaka pogreška sve jače kažnjava.

U svakoj je razini različita brzina i količina opasnosti za igrača, a ovisi o modu za kojeg se opredijelite, pa možete igrate Normal, Hard ili Nightmare mod. U Normal modu imate tri života, a nakon smrti, igra vas vraća na prethodnu razinu. Hard mod daje vam dva života, ali vas nakon smrti vraća za dvije razine, dok u Nightmare modu imate samo jedan život, nakon kojeg vas igra vraća za tri razine unatrag.

U igri postoji 60 izazova, a developeri iz studija Exordium Games toliko su uvjereni u težinu igre da prvom igraču koji riješi svih 60 izazov daju deset tisuća dolara na PayPal račun. Zero Reflex možete igrati za 2.99 eura na Steamu, iOS-u i Windows Phoneu, a za Androide je besplatna. Ako mislite da ste dovoljno vješti, čeka vas vrijedna nagrada.