Pretraga

Hrvatska ima 450 influencera znanja: Postanite jedan od njih!

A- A+

U našem sustavu kvizovi.srednja.hr uz malo truda prilično je jednostavno postati influencer, odnosno ostaviti utjecaj. Kako je dio posla influencera kreairanje sadržaja, tako je i u našem sustavu to put do slave, a sadržaj koji se treba kreirati i dijeliti – su pitanja. Do sad smo u sustavu prepoznali 450 kreatora pitanja, a vrlo lako i vi možete postati jedan od njih!

Ulogiraj se i kreni otkrivati nova znanja!

Sustav kvizovi.srednja.hr plodno je tlo za ostaviti utjecaj, samo je potrebno malo truda. Kako se posao influencera veže uz kreiranje sadržaja, tako je i u našem sustavu ovaj ‘posao’ isti, samo je sadržaj nešto drugačiji.

Jedini sadržaj koji i postoji u sustavu kvizovi.srednja.hr su pitanja koja se odnose na neko područje. Pitanja su podijeljena u teme i podteme, a svako pitanje ima svoju težinu, izračunatu prema broju točnih, odnosno netočnih odgovora.

Prilikom postavljanja pitanja sami odabirete temu i podtemu, ali i težinu pitanja koju smatrate primjerenom. Nakon što postavite pitanje, na vlastitom profilu možete vidjeti kako su drugi odgovorili na njega, odnosno je li težina koju ste vi predvidjeli u skladu s realnom težinom zadatka.

Svi korisnici unutar sustava mogu se međusobno pratiti, a iskustvo pokazuje kako oni koji često postavljaju pitanja dobivaju više pratitelja. Razlog je jednostavan, što češće postavljate pitanja, više će vas drugi korisnici viđati i tako se povećavaju šanse da vas netko počne pratiti.


Osim zbog učestalosti, drugi korisnici vas mogu primijetiti i zbog načina postavljanja pitanja, zanimljivosti teme u kojoj postavljate pitanje ili im se pak sviđa što postavljate isključivo jako teška pitanja.


Svako pitanje koje postavite može se lajkati te dijeliti na drugim društvenim mrežama. Tako možete pokazati svojim prijateljima i pratiteljima što ste novo naučili ili koje je područje vaše ekspertize te ih pozvati da vas počnu pratiti i na ovoj mreži.

Također, ako želite dobiti titulu dobre duše generacije, zašto ne biste postavljali pitanja vezana uz gradivo koje obrađujete u školi? Na taj način ćete cijeloj generaciji učenika pomoći da usvoje školsko gradivo, i vrlo vjerojatno zaraditi pokojeg pratitelja!Od nedavno možete postavljati i pitanja iz matematike te ostalih znanosti koji koriste posebne znakove. Ako vam više leže ova područja, iskoristite ovu priliku postavljajte zadatke!


Iskoristite ovaj novi sustav za učenje ili razonodu, a garantiramo da će vrijeme provedeno na ovoj platformi uvijek biti dobro iskorišteno!

Hrvatska ima 450 influencera znanja: Postanite jedan od njih!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap