Pretraga

Maturant u transu: Kardashianku pozvao za pratnju na maturalnoj zabavi, ona pristala

A- A+

Tinejdžer Narbeh Babakhani zasigurno je jedan od, ako ne i najveći ljubitelj poznate reality obitelji Kardashian. Toliko ih voli da je odlučio pokrenuti Instagram profil na kojemu prati njihove dnevne dogodovštine i zapravo se tako i upoznao s jednom od sestara – Khloe. Baš nju nedavno je pozvao za pratnju na maturalnoj zabavi, a ona je pristala i tako mu uljepšala večer.

Prošlotjednu maturalnu zabavu maturant Narbeh Babakhani iz Kalifornije vjerojatno će pamtiti do kraja života. Pratnja mu je bila reality zvijezda i poduzetnica Khloe Kardashian koju je upoznao nakon što je na Instagramu pokrenuo profil @narbehkardash koji prati svakodnevicu popularne obitelji, a broji 242 tisuće pratitelja.

– Wow. Dijeliti maturalnu večer s Khloe Kardashian bilo mi je nevjerojatno iskustvo. Želim zahvaliti Khloe, njenom timu, svome mentoru i svojoj obitelji koji su mu sve to omogućili. Imajući Khloe uz sebe osjećao sam se kao da je sa mnom jedna od mojih rođakinja. Nikada neću zaboraviti ovu noć. Uživajte u ovim prekrasnim fotografijama. Jako sam zahvalan i Kokkkesssss, prekrasna si, poručio je mladić uz fotografije koje je objavio na Instagramu.

Ono što je zanimljivo jest da je i za Khloe ovo bila prva maturalna zabava kojoj je prisustvovala.

– Hvala ti što si ostvario sve moje snove o maturalnoj večeri, komentirala je njegovu objavu Khloe.
Inače, ovo nije prvi puta da se reality zvijezda i njen fan susreću. Prema njegovim objavama, prvi su se puta upoznali u prosincu 2018. Više puta su se i dopisivali putem Instagrama, a Khloe je Narbehu čak i čestitala rođendan.

Maturant u transu: Kardashianku pozvao za pratnju na maturalnoj zabavi, ona pristala
Share via
Copy link
Powered by Social Snap