Mladost-ludost: Na maturalnoj zabavi pojavila se u kreaciji od 14 tisuća kuna

Maturalna zabava važan je dio odrastanja svakog tinejdžera i jedan je od onih dana koji se pamte do kraja života. I gotovo uvijek postoji osoba koja se želi istaknuti i ostati zapamćena. U svojoj školi u Missouriju to je zasigurno Faith Thigpen, koja se na zabavi pojavila u dizajnerskoj kreaciji vrijednoj 14 tisuća kuna.

Foto: Instagram

Faith Thigpen ima 16 godina i svojevrsna je reality zvjezdica u svojoj zemlji. Stoga ni ne čudi kako su joj modni uzor sestre Kardashian, koje su ujedno poslužile i kao odjevna inspiracija za njenu maturalnu zabavu.

[VIDEO] Najbrojniji Mannequin Challenge u Hrvatskoj izveden na maturalnoj zabavi splitske škole

Ondje se pojavila, ni manje ni više, u kreaciji dizajnerice Angel Brinks vrijednoj 2 tisuće dolara, odnosno 14 tisuća kuna. 

– Bila sam inspirirana Kardashiankama. Naša tema bile su 1920. i Veliki Gatsby. Mama i ja vidjele smo fotografije blještave zabave Veliki Gatsby koju su pripremile Kardashianke i odmah smo dobile inspiraciju, ispričala je Faith za Yahoo.com

U pronalasku ovog blještavog kombinezona od velike pomoći joj je bila joj je i dizajnerska ekipa. 

– S Angel Brinks nisam surađivala direktno, ali sam se putem FaceTimea čula s njenim suradnicima koji su mi mnogo pomogli. Primjerice, bili smo u konstantnoj komunikaciji oko mjera i dopisivali smo se čitavo vrijeme prije dolaska kreacije. Vrlo su ljubazni i ostavljaju dojam da im je stalo da sve bude savršeno, kaže maturantica. 

Zabave je, kaže bila prekrasna, a njeni razredni kolege ostali su oduševljeni njenom odjevnom kombinacijom.

– Bili su super uzbuđeni zbog mene. Neki me nisu baš najbolje poznavali pa su ostali šokirani i zapanjeni, ali oni koji me poznaju nisu doživjeli prevelik šok. Neki su čak smiješno prokomentirali ‘nije li tužno da od tebe ništa manje nismo ni očekivali?’, kaže Faith.

thank you @k.partee for such amazing shots ????!!!!!

A post shared by Faith Thigpen (real page‼️) (@iamstard0m) on Apr 15, 2017 at 11:56am PDT

did you say two vehicles ? ?? #mustang #rollsroyce

A post shared by Faith Thigpen (real page‼️) (@iamstard0m) on Apr 15, 2017 at 10:29am PDT

Odgovori