Pretraga

Neviđeno sramoćenje u Milijunašu: Nije znala odgovor na banalno pitanje pa na njega ‘ispucala’ dva jokera

A- A+

Kad je ovogodišnjim maturantima jedan o zadataka na Hrvatskom bio iz teksta iščitati koja je strana svijeta suprotno sjeveru, brojni su za nemogućnost logičkog zaključivanja krivili obrazovni sustav koji ih tome nije podučio. No, izgleda da situacija nije ništa bolja niti u drugim zemljama, primjerice, Turskoj. Jedna je mlada dama nastupila u tamošnjoj verziji kviza Tko želi biti milijunaš?. I, malo je reći, i ona i publika pošteno su se osramotili već na četvrtom pitanju.

Screenshot: Youtube

Iako su rijetki oni koji dolaze do posljednjeg pitanja i milijuna, u kvizu Tko želi biti milijunaš rijetko koji natjecatelji ima poteškoća s prvih pet pitanja. To nije bio slučaj i s 26-godišnjom Turkinjom Su Ayhan, koja je zapela već na četvrtom.

Izdvojeni članak

[ZADATAK DANA] Riješite milijunsko pitanje iz najgledanije epizode hrvatske verzije kviza Milijunaš

Točan odgovor na četvrto pitanje u turskoj verziji kviza vrijedi 3.000 turskih lira, a ono je glasilo: ‘Gdje se nalazi Kineski zid?’ Ponuđene su kao odgovori bile četiri zemlje: Kina, Indija, Južna Koreja i Japan.

Natjecateljica nije predugo razmišljala, već je odlučila iskoristiti joker ‘Pitaj publiku’. Tek je tada nastao pravi kaos – svega 51% osoba u publici kao točan odgovor označilo je Kinu. To je, valjda, dodatno zbunilo Su pa je još odlučila iskoristiti i jokera ‘Zovi’. Od daljnjeg sramoćenja spasio ju je prijatelj koji je potvrdio kako je Kina točan odgovor.

Iako je uz puno muke uspjela odgovoriti na četvrto pitanje, već na sljedećem o kompozitoru popularne turske pjesme, Su je pala.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap