Pretraga

Novi A1 mobiteli u ponudi: Dio sredstava od prodanih mobitela ići će za pomoć u borbi protiv koronavirusa

A- A+

U ponudu uskoro stižu novi pametni telefoni s Android operativnim sustavom – A1 Alpha 20 te A1 Alpha 20+. To je treća generacija A1 pametnih telefona, a mobiteli dolaze s garancijom od tri godine. Uz to, kupnjom ovog jednog od ovih mobitela donirate za pomoć u borbi protiv virusa COVID-19.

A1 Alpha 20+

Zagreb, 19. svibnja 2020. –  Nova A1 Alpha serija je treća generacija A1 pametnih telefona. Oba pametna telefona imaju najnoviji Android operativni sustav Android 10, a razvili su ih i testirali A1 stručnjaci u Austriji.

A1 Alpha 20 dolazi s velikim 6.22’’ HD + ekranom, trostrukim podešavanjem kamere (48MP + 5MP + 2MP) i 128 GB interne memorije. Veliki zaslon i vrhunska kamera omogućavaju izradu odličnih fotografija i neometano pregledavanje omiljenog sadržaja. Uz jamstvo od 3 godine i značajke koje ima, ovo je pametni telefon s najboljim performansama unutar svog cjenovnog razreda. Uređaj dolazi u dark chrome i agathe green boji.

A1 Alpha 20+ moćan je pametni telefon koji dolazi s još većim 6.53” FHD+ O-notch zaslonom, quad kamerom s 48MP + 8MP + 2MP + 2MP i također s trogodišnjim jamstvom. Uz vrlo konkurentnu cijenu i moćne značajke, A1 Alpha 20+ omogućava korisniku da u potpunosti uživa u današnjem digitalnom životu, a dolazi u crnoj i pearl white boji.

Zahvaljujući pažljivom odabiru dodatnih softverskih komponenti te unaprijed instaliranih aplikacija, i dalje je zajamčeno daljnje ažuriranje Android operativnog sustava i visoka razina korisničkog iskustva.

1 euro za borbu protiv koronavirusa

Novi pametni A1 telefoni korisnicima će pomoći da ostanu povezani, a njihovom kupnjom ujedno će i doprinijeti borbi protiv koronavirusa, te će Telekom Austria donirati 1 euro od svakog prodanog novog A1 Alpha pametnog telefona Međunarodnoj federaciji društava Crvenog križa i Crvenog polumjeseca (IFRC) za pomoć u borbi protiv virusa COVID-19.

Cijena A1 Alpha 20 uz Mobilnu M tarifu iznosit će 9 kuna jednokratno i 15 kuna mjesečno kroz dvije godine, dok će za A1 Alpha 20+ korisnici platiti 9 kuna jednokratno i 35 kuna mjesečno kroz 24 rate. Uređaje će biti moguće kupiti i samostalno, uz maloprodajnu cijenu od 1.199 kuna za A1 Alpha 20 ili 1.699 kuna za A1 Alpha 20+.

A1 Alpha 20

A do jednog mobitela možete doći i ako zaigrate giveaway na našem Instagram profilu!

https://www.instagram.com/p/CAsUqo0KhKt/

Share via
Copy link
Powered by Social Snap