Pretraga

Objavljena fotka sa snimanja zadnje epizode Teorije velikog praska: Fanovi primijetili da nema jednog člana ekipe

A- A+

Serija Teorija velikog praska osvojila je brojne nagrade, a njeni simpatični likovi nedvojbeno i srca publike. Nakon 12 sezona prestaje s emitiranjem, a na Facebook stranici koja okuplja broje fanove objavljena je i fotografija sa snimanja posljednje epizode.

Posljednja, 12. sezona serije Teorija velikog praska trenutno se prikazuje na CBS-u, a posljednja epizoda koja bi se trebala emitirati u svibnju već je snimljena. Ovih je dana objavljena fotografija s njenog snimanja, što je, ako je suditi po komentarima na fotku, rastužilo brojne obožavatelje serije.

Izdvojeni članak

Kraj nakon 12 sezona i 279 epizoda: Planetarno popularna serija završit će spektakularnim finalom

I dok jedni iznose svoje teorije o tome što će se u zadnjoj epizodi dogoditi, a drugi vape za 13. sezonom, dio komentatora ironično je primijetio kako na posljednjoj fotografiji sa seta nedostaje jedan član ekipe – Stuart!

Inače, točan datum emitiranja posljednje sezone još uvijek nije poznat, a ovom objavom otkriveno je kako će u njoj gostovati Sean Astin i Kal Penn.

– Zauvijek ćemo biti zahvalni našim fanovima na njihovoj podršci tijekom posljednjih 12 sezona. Zajedno s glumačkom ekipom, neizmjerno cijenimo uspjeh serije i planiramo finalnu sezonu i spektakularno finale serije, najavljeno je u kolovozu iz CBS-a.

Copy link
Powered by Social Snap