Pretraga

Otvaramo natjecanje: Tko je najmaturant ovogodišnje generacije maturanata?

A- A+

Svake godine nakon što prođu ispiti mature i dođu rezultati tražimo najmaturante – učenike koji su ostvarili najbolje rezultate na državnoj maturi. I ove školske godine ćemo, naravno, to napraviti, ali prije toga ćemo otvoriti jedno malo neslužbeno natjecanje. Tražimo maturanta koji trenutno zna najviše iz gradiva za maturu u grupi Maturanti 2020./2021. na platformi kvizovi.srednja.hr.

Pokušaj baš ti biti najmaturant ove godine!

Vrijeme priprema za državnu maturu je krenulo, što je najbolji znak da je matura svakim danom sve bliže. Možda ste već krenuli na pripreme, možda se uzdate u svoje dobro praćenje i redovito pisanje zadaće u srednjoj, a možda ćete se krenuti pripremati tek u zadnji čas. Tko smo mi da vam sudimo.

Pa ipak, pozivamo vas da se pridružite našem neslužbenom izboru najmaturanta ove generacije. Na našoj platformi za učenje kvizovi.srednja.hr kreirali smo grupu Maturanti 2020./2021. u kojoj ćemo lako saznati koji maturant najviše zna!

Naime, nedavno smo predstavili novi update sustava kvizovi.srednja.hr zbog kojeg je sada moguće kreirati grupe i tako izazivati prijatelje, kolege ili poznanike na natjecanje u znanju. U grupu je moguće pozvati koji god broj ljudi, a na vama je hoćete li stvoriti grupu samo za sebe i frenda i tako konstantno biti u duelu znanja, ili ćete kreirati beskonačni turnir iz matematike za vas i vaše prijatelje štrebere.

Jesi li ti najmaturant ove generacije?

Tako smo mi odlučili kreirati grupu Maturanti 2020./2021. i izazvati sve ovogodišnje maturante da pokažu koliko dobro poznaju gradivo koje se pojavljuje na maturi. U grupu, osim nas, možete i sami dodavati pitanja, a pravilo je da se dodaju pitanja samo iz teme Državna matura.

U grupu pitanja možete dodati preko novog gumba koji se nalazi kod svakog pitanja u sustavu. Možete dodavati i pitanja na koja ste već odgovorili i ona koja još niste. Ako dodate u grupu pitanje na koje ste odgovorili, onda će se gledati rezultat od tog puta kad ste prvi put odgovorili na pitanje. Drugim riječima rečeno, ne možete dva puta odgovoriti na isto pitanje.

U grupu možete ući preko ove poveznice, a svoje prijatelje možete pozvati preko poveznice koju ćete pronaći na stranici grupe. Na vrhu stranice vidjet ćete broj pitanja na koji još niste odgovorili. Nadalje, na stranici grupe u rubrici ‘Ljestvica’ ćete vidjeti top listu ljudi koji se nalaze u grupi, rangiranih po njihovom uspjehu u grupi, odnosno s obzirom na to kako su odgovarali na pitanja u grupi. Pored toga, u rubrici ‘Pitanja’ vidjet ćete kako su korisnici odgovarali na pitanja, ali samo kad i vi odgovorite na to pitanje.

Dođi do krune!

U grupi se korisnici rangiraju prema broju točnih odgovora i težini koju određeno pitanje ima u trenutku rješavanja tog pitanja. Ako korisnici imaju istu ocjenu i točne odgovore, dijelit će mjesto. Također, prva tri mjesta dobivaju krune oko svoje profilne slike u grupi, i to zlatnu, srebrnu i brončanu.

Uđite u grupu Maturanti 2020./2021. i pokušajte (bez varanja!) osvojiti prvo mjesto! Pozovite svoju ekipu u grupu i dodaj pitanja iz sustava iz teme Državna matura! Neka najbolji pobjedi!

Ako još uvijek nemaš korisnički račun na kvizovi.srednja.hr možeš ga jednostavno kreirati u svega nekoliko sekundi!

Uđi u grupu Maturanti 2020./2021.!

Otvaramo natjecanje: Tko je najmaturant ovogodišnje generacije maturanata?
Share via
Copy link
Powered by Social Snap