Pretraga

Sinoć smo gledali najbizarniju Potjeru ikada: Bilo je neugodno Tariku, Kreši, a svakako i preostaloj natjecateljici

A- A+

Radije pišemo o epizodama Potjere gdje su se iskazali igrači i lovac, ili svi takmaci, no, razlog zašto smo popratili ovu, je njena bizarnost. Emisija je bila u rangu s onom kada je mladi HDZ-ovac iz Čazme Anđelo Berković naživcirao cijelu naciju, svojim čudnim taktiziranjem, odnosno uzimanjem niže ponude koja je iznosila nula kuna.

Screenshot: HTV

Sinoć je također posrijedi bila čudna taktika, međutim čini se da je ovoga puta neobičnim odlukama kumovao strah i zbunjenost posljednje igračice.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Student prava iz Osijeka navukao bijes gledatelja Potjere

Naime, Krešimiru Sučeviću Međeralu se suprostavilo četvero igrača od kojih su trojica ‘časno pala’, nakon osrednjih nastupa. Naime, Luka, Lorenco i FIlip su na ploču donosili 7, 14 i 17,5 tisuća kuna, ali su sva trojica pokušala protiv ‘nemilosrdnog’ lovca do završne potjere doći preko izdašnih viših ponuda.

Nijedan nije uspio u tome, s tim da je 51-godišnji Lorenzo, imao tri šanse riješiti posljednju stepenicu na ploči, ali je trisom promašaja, ispao i on.

A onda je u igru došla 44-godišnja Kristina, kojoj odmah nije bilo svjedeno što se mora protiv ‘strašnog Kreše’, kako ga je nazvala, sama obračunavati.

Izdvojeni članak

[INTERVJU] O svemu i svačemu s nepobjedivim lovcem iz Potjere Krešimirom Sučevićem-Međeralom

Možda je i taj strah doveo do toga da u brzopoteznoj minuti uspije odgovoriti samo na jedno pitanje. No, nije ni prva ni zadnja kojoj se to dogodilo. Međutim, taktika koju je poslije izabrala zbilja je nerazumljiva, sada vjerojatno i njoj samoj.

Naime, iako je dobila izdašnu višu ponudu, deset puta veću od iznosa koji je osvojila, ona se odlučila braniti 3.500 kuna. I nažalost, po sebe i ostatak ekipe obranila ih je na ploči.

A zašto je trebala uzeti višu ponudu? Prvo jer bi u slučaju da prođe u završnu potjeru pa tamo nadahnuto nastupi, mogla osvojiti deset puta primamljiviji novčani iznos. Drugo jer se u slučaju ispadanja svih igrača, jedan kojeg ekipa odabere vraća u obračun u završnoj potjeri, a primjerice spomenuti Lorenco je izgledao kudikamo spremniji za završni obračun, nego li preostala natjecateljica.

Što kada ispadnu svi igrači u Potjeri?

Kada sva četiri igrača ispadnu, pravila nalažu da se oni za trenutak vrate na svoje početne pozicije te odrede kapetana koji će ih samostalno predstavljati u završnoj potjeri. I to pomalo kontra logike, s korakom prednosti u odnosu na lovca.

Na kraju je Kristina u završnoj potjeri odgovorila na četiri pitanja što je bilo ukupno pet koraka i dakako nije osvojila ni tih 3.500 kuna. Ipak, valja reći da ovaj premali izazov lovac Sučević – Međeral nije shvatio ozbiljno pa je za dostizanje pet koraka potrošio gotovo minutu.

Razlog tomu leži i u činjenici da ga je natjecateljica vratila jedan korak unatrag, nakon što joj je Tarik van regula, ponovio pitanje u završnoj potjeri.

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap