Pretraga

Sneakeroom: festival tenisica i ulične umjetnosti u SC-u kojeg će obožavati svaki sneakerhead!

A- A+

U Studentskom Centru u Zagrebu se prvi put održava festival tenisica i ulične kulture – Sneakeroom, 11. svibnja moći ćete ekskluzivno vidjeti nove modele i kolekcije brendova Nike, Skechers, Saucony, Reebok, Adidas i Converse. Uz to će vas zabavljati glazbeni program, razne radionice te druge aktivnosti povezane sa sneaker kulturom.

Sneakeroom

Sneaker kultura potječe iz hip-hop i ulične kulture i porastom popularnosti tenisica zadnjih godina ona sve više ulazi u mainstream kulturu što nam donosi zanimljive i drugačije događaje poput ovog.

Kolekcionari donose svoje jedinstvene kolekcije

DJ Umek i Andre Ljuština pokazat će dijelove svojih kolekcija koje vrijede više tisuća kuna i sadrže rijetko viđene modele zbog kojih se svakako isplati posjetiti ovaj festival.

Sneakeroom

U Buyroomu možete kupiti rijetke modele kolekcionara iz Austrije, Mađarske, Slovenije, Srbije i Hrvatske.

Osim tenisica program vam nudi radionice grafita, plesne radionice, gaming turnire, plesnih nastupa i natjecanja. Nastupe Krankšvestera, Vojka, Bolesne braće, Stoke, Bad Copy, Dregermajster i velik broj drugih izvođača. Također možete nabaviti novu odjeću streetstyle brendova kao što su Obekei, Motika, Tire Caligraphy i ostali, a vaše tenisice preurediti i urediti mogu Shoerestore, Montana Cans i Sole Cleanic. Za oblikovanje brkova i brade zadužen je Polyboy Barber Shop.

Sneakeroom

Sneakeroom

Uz sav taj taj sadržaj, festival je idealno mjesto za obiteljski posjet pun zabave jednako kao i za obožavatelje tenisica. Posjetite ga i uronite u svijet ulične kulture.