Pretraga

[VIDEO] Studenti snimili urnebesan hit o ljetovanju djevaca na Jadranu

A- A+

Sve popularniji dvojac ‘2 kitice’, snimio je do sada nekolicinu video spotova i kratkih filmova o studentskim životu, ali i navikama mladih. Tako su prigodno za doba godine, prije dva dana izbacili potencijalni ljetni glazbeni hit naziva ‘Izgaranje na obali’ u kojem se u svome stilu izruguju očekivanjima mladih od ljetovanja na Jadranu.

Screenshot: YouTube

Dva studenta sa zagrebačkog Pravnog fakulteta, pod pseudonimom ‘2 kitice’ snimaju satirične video skečeve i spotove pa su tako prigodno za ljeto izbacili novi uradak. Radi se o ljetovanju na Jadranu, preciznije napuhanim očekivanjima mladeži od ljetovanja na hrvatskoj obali. Pjesma se zove ‘Izgaranje na obali’, a svojevrsni je sljednik prošlogodišnjih ‘Priprema za Zrće’.

Izdvojeni članak

Šaljivi dvojac sa zagrebačkog Prava snimio nekoliko urnebesnih klipova o studiranju

– Što se spota tiče, ove godine smo morali na more ići snimati da pokažemo čime raspolažu naši sada ustaljeni likovi ljetnih pjesama Lepi, Hollywood i Mentor, a za nastavak uvijek moraš ići tvrđe i napravit više stvari pa se napadala cijela obala, govore nam kratko o snimanju spota dečki iz tima 2 kitice, inače članovi KinoKluba Zagreb.

‘Pripreme za Zrće’ su prošle godine polučile solidan uspjeh te je video uradak pregledan gotovo 50 tisuća puta.

Kakve su avanture Lepi, Hollywood i Mentor imali u ‘Izgaranju na obali’ pogledajte sami!

[VIDEO] Studenti snimili urnebesan hit o ljetovanju djevaca na Jadranu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap