Pretraga

Video: U godini dana sama naučila plesati, komentari na Youtubeu podijeljeni

A- A+

Karen X. Cheng nije profesionalna plesačica koja se godinama školovala za tu aktivnost, ona je djevojka koja je sama odlučila naučiti plesati i u godinu dana snimati svoj napredak. Njezin je video na Youtubeu u manje od dva dana pogledalo oko milijun ljudi, no mišljenja o njenom uspjehu su podijeljena.

www.youtube.com

Karen X. Cheng je djevojka koja je imala san naučiti super plesati, a kako bi to postigla, nije upisala plesnu školu, već je odlučila sama izvježbati plesne pokrete. Počela je od nule, te u godinu dana postigla mnogo, a svoj je napredak snimila i postavila na Youtube.

Kako sama kaže, njezina je jedina namjera bila ostvariti svoj san i potaknuti druge da učine isto to. Vježbala je svugdje – na autobusnim stanicama, u redu za blagajnu, gdje god je stigla.

Svoj je napredak revno snimala, te pripremila video od dvije minute u kojem pokazuje što je sve postigla. Ipak, komentatori na Youtubeu su podijeljeni, dok je neki hvale, drugi govore suprotno. Predlažemo da pogledate video i prosudite o njenom plesu sami.

Video: U godini dana sama naučila plesati, komentari na Youtubeu podijeljeni
Share via
Copy link
Powered by Social Snap