Pretraga

Zašto su Facebook su jutros preplavile čudne objave? Iz kompanije objasnili što se dogodilo

A- A+

Veliki broj korisnika koji su jutros pokušali ‘skrolati’ Facebookom iznenadile su, u najmanju ruku, čudne objave. Naime, naslovnica im je bila puna poruka koje su zapravo objavljene na zidu poznatih osoba koje prate. Iz Facebooka kažu kako je do problema došlo tijekom promjene u konfiguraciji.

facebook

Foto: Unsplash

Tisuće korisnika diljem svijeta jutros su prijavljivale bizarnu poteškoću na Facebooku – oni koji su pratili stranicu određene slavne na naslovnici su mogli vidjeti samo ono što su fanovi objavljivali na toj stranici.

– Ranije danas promjena u konfiguracij uzrokovala je probleme na naslovnici korisnika Facebooka. Problem kod svih pogođenih korisnika smo riješili u najkraćem mogućem roku i ispričavamo se na svim neugodnostima, napisao je na Twitteru Alexandru Voica, menadžer za tehnološke komunikacije u Meti.

Izdvojeni članak

Korisnici imaju bizaran problem s Facebookom, naslovnica im je ispunjena porukama s tuđih zidova

Kako smo jutros pisali, brojni korisnici ovaju su problem prijavljivali putem Downdetecora, a neki su primijetili i da im je na mobilni uređaj stigla obavijest o tome da je detektiran problem.

– Vidim nasumične objave fanova za Queen, Ramstein i System of a Down, mnogi su na španjolskom jeziku. Uređaj mi javlja da je diktiran neki problem, a nakon što sam otvorio Facebook aplikaciju koja je bila aktivna u pozadini, vidio sam sve ove nasumične postove, napisao je jedan korisnik Facebooka na Downdetectoru.

facebook
Share via
Copy link
Powered by Social Snap