Učenica u jednoj noći i za samo 100 kuna sama izradila haljinu za maturalnu

Shami Oshun ima samo 17 godina, a njena kreativnost može parirati i najboljim svjetskim dizajnerima. Naime, ova si je maturantica samo noć prije sama izradila haljinu koju je drugi dan nosila na maturalnoj zabavi.

Foto: Twitter; Shami Oshun

Mladost-ludost: Na maturalnoj zabavi pojavila se u kreaciji od 14 tisuća kuna

Znate onaj osjećaj kada otvorite ormar i, iako imate brdo odjeće, ne znate što biste odjenuli? Taj osjećaj nije uobičajen i prije maturalnih zabava, jer djevojke uglavnom mjesecima prije znaju što će odjenuti. Zapravo, zna to većina djevojaka, no Shami Oshun, 17-godišnja maturantica iz Kalifornije samo dan prije maturalne zabave nije znala kako će izgledati njena haljina.

Noć prije tog važnog dana, u ruke je zgrabila til u vrijednosti 15 dolara (oko 100 kuna) i staru haljinu, te ju pretvorila u prekrasan, slobodno možemo reći, dizajnerski komad odjeće koji je oduševio prisutne na zabavi. Čitav proces šivanja haljine bilježila je na svom Twitteru, a u nekim trenucima priznala je i da nije sigurna hoće li biti gotova do sutra, te kako nema pojma kako će haljina ispasti jer dizajn smišlja usput.

No nije sve teklo glatko, pa je tako Shami usput stala na iglu, a budući da joj je haljina bila preduga, usred zabave na njoj je napravila i poneku promjenu, pa je tako u istoj večeri izmijenila dva ‘looka.’

Odgovori