Nova hrvatska aplikacija pomaže neodlučnima u odabiru idealne modne kombinacije

GoWemy nova je aplikacija koju su osmislili mladi Zagrepčani, a pomoć je svima koji muku muče pri odabiru odjevne kombinacije. Potpuni neznanci daju vam objektivnu ocjenu odjeće, pa možete kombinaciju promijeniti ili mirno izaći iz kuće. Aplikacija je vrlo jednostavna za korištenje, a podsjeća na Instagram. Potrebno je obući svoju željenu odjevnu kombinaciju, fotografirati se, uploadati svoju fotografiju i pričekati komentare korisnika aplikacije. Za svoj odabir možete očekivati palac gore ili dolje i brzo dobivate odgovor na pitanje poput ‘Kako mi stoje ove hlače?’

screenshot: Youtube

Nova aplikacija koju je osmislio mladi zagrebački tim nudi rješenje svima onima koji imaju problema s odabirom odjevne kombinacije. GoWemy daje brz odgovor, potrebno je fotografirati svoju kombinaciju i dati je na ocjenjivanje korisnicima aplikacije, koji vam daju palac gore ili dolje.

Kako je nastao GoWemy

 – Do ideje je zapravo došlo dosta spontano. Budući da Dino ima širok krug prijatelja i prijateljica, stalno je u nekim dogovorima i kombinacijama. Često se susretao sa njihovim žaljenjem da ne znaju što da odjenu za određenu priliku te sa njihovim kašnjenjem na dogovore zbog istih tih problema. Nakon jednog takvog slučaja, kada mu je prijatelj kasnio na dogovor preko sat vremena, Dinu je ‘puknuo film’. Iz te situacije se izrodila ideja da bi se po tom pitanju trebalo nešto učiniti te je to rekao Mirku, koji se oduševio i rekao ‘ajmo napraviti aplikaciju’!, ispričao je Marin Zlatarić za inpublic.hr.

Uz Marina, u timu rade i Dino Mileta i Mirko Miličić, te Mihailo Radosavljević i Hrvoje Gorajščan. Aplikacija je promijenila nekoliko imena, početno je bilo Wemy, kao skraćeni oblik izraza Wear Me, a poslije mu je dodan ‘Go’ koji poziva na akciju. GoWemy je trenutno u beta fazi testiranja, a njezini tvorci kažu kako će biti i ostati besplatna. Mladi se Zagrepčani nadaju kako će aplikacija pomoći što većem broju ljudi s odjevnim stilom, a kada dosegnu veći broj korisnika, naplaćivat će se tzv. premium dijelovi aplikacije, koju planiraju i dalje razvijati i dodati različite opcije.

Odgovori