Majka objavila fotografije kćeri u komi i moli: ‘Podijelite našu priču’

Veliki šok doživjela je Melissa Aho nakon što jedno veče dopustila kćeri da ode u kino s prijateljima, a par sati kasnije zaprimila telefonski poziv kako je njena kći pronađena onesviještena. Tinejdžerica Ryleigh predozirala se alkoholom i gotovo umrla jer joj nitko od njenih prijatelja nije želio pomoći. Stoga je Melissa odlučila na svom profilu objaviti fotografije svoje kćeri i zamoliti sve tinejdžere da, ukoliko se nađu u ovakvoj situaciji, ne pobjegnu već pozovu pomoć.

Facebook; Melissa Aho

Tijekom subotnjeg dana maloljetna tinejdžerica Melissa zamolila je majku da ju pusti u kino i da prespava kod prijateljice. Oko jedan iza ponoći doživjela je veliki šok kada je primila telefonski poziv u kojemu je obavještena kako je njena kći nađena bez svijesti.

Alarmantno: Hrvatska u vrhu po opijanju učenika na tjednoj bazi

‘Ugledala sam svoju kći kako beživotno leži, pjena joj izlazi na usta i prekrivena je izbljuvkom’

Nakon što je uspjela doznati gdje joj se kći nalazi, dovezla ju je kući, a hitna pomoć već je bila na putu.

– Kada sam otvorila vrata automobila ugledala sam svoju kći kako beživotno leži, pjena joj izlazi na usta i prekrivena je izbljuvkom, opisuje Melissa koja je samo znala da je njena kći konzumirala votku, tako da bolničarima hitne nije mogla dati pouzdanu informaciju je li njena kći konzumirala neke druge supstance.

U jednom trenutku, nakon što je prevezena u bolnicu, Ryleigh je prestala samostalno disati.

– Moja kći bila je s grupom tinejdžera i sigurna sam da su primijetili znakove da Ryleigh nije u redu. Nastupila je panika, mislili su da će upasti u nevolju ako joj pomognu pa su ju ostavili ondje, prepričava Melissa.

Poznanica ostala s njom i spasila joj život

Samo jedna djevojka, koja čak ni nije Ryleighina prijateljica već samo poznanica ostala je s njom i uspjela informirati Melissu što se dogodilo.

– Ta je djevojka spasila život moje kćeri! Da nema nje, stvarnost je da bismo ovaj tjedan pokapali moju kći. Roditelji, podijelite ovu objavu da vaša djeca vide posljedice maloljetničkog opijanja, napisala je Melissa i zamolila mlade da ne bježe ako se nađu u ovakvoj situaciji već potraže pomoć.

Iz komentara njenih prijatelja na objavi moglo se iščitati kako je zdravstveno stanje Rayleigh puno bolje, a Melissa tvrdi kako su joj se javili brojni tinejdžeri i zahvalili na njenim uputama.

– Puno tinejdžera poslalo mi je poruke i izrazilo svoja razmišljanja i osjećaje, te poručuju kako sada znaju što učiniti ako se nađu u ovako strašnoj situaciji, komentirala je Melissa.

Odgovori