Pretraga

DEF-u: Posjetite seriju besplatnih predavanja o samoorganizaciji studenata

A- A+

Neposredno prije početka nove akademske godine na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu organizira se serija besplatnih predavanja o samoorganizaciji koja je namjenjena svim studentima. Prvo predavanje će se održati 25. rujna s početkom u 17 sati, a svi zainteresirani besplatne karte mogu preuzeti putem sustava Entrio.

Foto: privatna arhiva

Hrvatski studenti dobivaju jedinstvenu priliku sudjelovati u seriji od četiri predavanja o samoorganizaciji namijenjenoj svim akademskim građanima. Pred sam početak nove akademske godine, točnije 25. rujna u 17 sati kreće prvo predavanje DEF-ua u prostorima Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, a besplatne karte svi zainteresirani mogu preuzeti putem sustava Entrio.

Izdvojeni članak

Video: Predavanja najboljih svjetskih profesora dostupna svima i to potpuno besplatno

Formula za uspjeh u sedam koraka

U sklopu prvog organiziranog DEF-U održat će se četiri predavanja koja će studentima pružiti praktične savjete o organizaciji zadataka i vremena s ciljem stvaranja trajnih navika za što uspješnije ostvarenje akademskih ciljeva. Predavanja su podjednako namijenjena brucošima i studentima viših godina preddiplomskih i diplomskih studija, to jest svima koji u novu akademsku godinu žele ući uspješno organizirani i motivirani.

Među predavačima koja će gostovati na TVZ-u nalaze se CEO Drapa Davor Runje, trener poslovnih vještina i osnivač Mariviam Success Academyja Ivica Penić te osnivač i direktor poduzetničkog akceleratora za start up projekte Andrey Shtylenko.

– DEF-U je jedinstveni događaj koji ima ulogu uvodnog motivacijskog predavanja na pragu nove akademske godine. Vjerujem da je to najzdraviji početak izazovnog i intenzivnog razdoblja, kojeg svaki student može uspješno savladati uz pravilno postavljene ciljeve i samodisciplinu, koju je ustvari vrlo lagano uvježbati. Upravo tome ću posvetiti svoje izlaganje ‘Formula za uspjeh u sedam koraka’, dok će se ostali predavači nadovezati vlastitim iskustvima i konkretnim primjerima, izjavio je Ivica Penić.

Izdvojeni članak

Sex Hugo: Predavao o pornografiji pa priznao odnose sa studenticama

Ne uspijete li doći, pratite live streamnig s DEF-ua

Navedenom timu predavača pridružit će se i Elizabeta Novaković kao predstavnica studentske populacije, ujedno sportašica i mlada poduzetnica koja je na domaćem tržištu nedavno predstavila Acro akademski rokovnik.

– Nakon uspješnog lansiranja akademskog rokovnika Acro primila sam niz upita vezanih uz poslovni plan i njegovu egzekuciju. Drago mi je što sam pozvana svoju priču predstaviti kolegicama i kolegama, te se nadam da će ista inspirirati mnoge nove uspješne studentske projekte. Uz dobru samoorganizaciju moguće je biti podjednako produktivan na više područja, a primjenjivi savjeti i motivacija na bilo kojem novom početku nikako ne mogu biti naodmet, istaknula je donedavno studentica Studija dizajna tržišnih komunikacija i prezenterica DEF-ua Eli Novaković.

Detalje programa i pojedinih predavanja možete pronaći na službenoj web stranici DEF-ua, a za sve one koji budu zainteresirani, no ne uspiju doći na predavanje organizatori su osigurali i live streaming s događanja.

DEF-u: Posjetite seriju besplatnih predavanja o samoorganizaciji studenata
Share via
Copy link
Powered by Social Snap