Pretraga

Dogodila se ljubav: Apsolventsko putovanje u Grčku zasladili prosidbom na Joletovom koncertu

A- A+

Kristina i Siniša otputovali su na apsolventsko putovanje preko Collegiuma u Grčku. No umjesto ‘običnog’ apsolventskog puta, Kristina će se otoka Lefkade sjećati po tome što ju je dečko na tamošnjem partyju zaprosio.

Fešta kakvu može prirediti samo kralj zabava Joško Čagalj Jole bila je proteklog tjedna na bajkovitom grčkom otoku Lefkadi prava prilika za pitanje života: Hoćeš li se udati za mene?

Među stotinama mladih iz Hrvatske koji su proteklog tjedna uživali na Collegium Apsolvent putovanju na Lefkadi i Krfu bili su i Kristina i Siniša. Svoju dugogodišnju djevojku Siniša je, kako bi im taj poseban trenutak bio još posebniji, odlučio uz pomoć prijatelja koji su odjenuli majice s natpisom ‘Udaj se za mene?’ zaprositi upravo na Joletovom koncertu. Sretnom paru čestitao je i sam Jole, koji ne krije oduševljenje što baš njegove koncerte mnogi odabiru za najposebnije trenutke svojih života.

Na apsolventskom putovanju s mladima iz Hrvatske Joletu je i ove godine bilo toliko dobro da je odmah obećao da će i dogodine napraviti feštu kakvu se ne propušta!

Osim Joleta za danonoćnu zabavu na Lefkadi i Krfu su se brinuli i omiljeni DJ-evi Vanillaz, Jurki, Luca Montecchi i Dani, a brojni mladi iz Hrvatske su osim u grčkoj tradiciji mogli uživati i u prekrasnim plažama, nezaboravnim partyjima, trenucima za pamćenje i novim prijateljstvima.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap