Pretraga

Hrvatski studentski zbor traži povjerenika za medije i koordinatora za pravobranitelje

A- A+

Na trećoj sjednici Hrvatskog studentskog zbora raspisana su dva natječaja koji se odnose na podnošenje kandidature za izbor Povjerenika za medije Skupštine Hrvatskog studentskog zbora kao i izbor koordinatora studentskih pravobranitelja Republike Hrvatske. Na natječaj koji traje do veljače mogu se prijaviti svi studenti diljem Hrvatske koji studiraju na nekom od visokih učilišta.  

Foto: http://www.hsz.hr/

Izdvojeni članak

Nova studentska pravobraniteljica uvodi mnoge promjene: ‘Djelovat ćemo brže i efektivnije’

Uvjeti za podnošenje dokumenata za kandidaturu gotovo su jednaki za oba natječaja, a bitno je da student koji se prijavljuje na jedan od njih u posljednje dvije godine studija skupio minimalno 60 ECTS bodova te da u nijednom trenutku student ili studentica nije razriješen dužnosti kao član nekog studentskog zbora radi neispunjavanja povjerenih dužnosti uvjetovanih Zakonom ili Statutom. 

Povjerenik za medije koji bude odabran između ostalog obavljat će dužnosti planiranja događaja, izrađivanje medijski kampanja, sudjelovat će u promociji i komunikaciji Hrvatskog studentskog zbora i Studentskih zborova članica Skupštine te raditi na kreiranju strategije medijskog oglašavanja. 

S druge pak strane koordinator studentskih pravobranitelja diljem RH, usklađivat će rad studentski pravobranitelja te raditi na edukaciji, radu i povećanju kapaciteta studentski pravobranitelja u Hrvatskoj. 

Prijava na natječaje otvorena je do 1.veljače s potpunom dokumentacijom poput životopisa, dokaza o statusu studenta te video uradak o planu rada ne duži od 5 minuta. 

Natječaj za koordinatora studentskog pravobranitelja by srednja.hr on Scribd

Natječaj Povjerenik Za Medije by srednja.hr on Scribd

Hrvatski studentski zbor traži povjerenika za medije i koordinatora za pravobranitelje
Share via
Copy link
Powered by Social Snap