Pretraga

Imamo fotke novog kampusa u Zagrebu: Nastava će se održavati od jeseni

A- A+

Studenti i profesori Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) novu akademsku godinu započinju na modernom kampusu. Škola je ušla u jednu od najnovijih i najmodernijih VMD-ovih zgrada u Vukasovićevoj ulici, blizu Ilice na Črnomercu. Na tom novom moderno opremljenom kampusu, na više od 1000 m² nalaze se interaktivne učionice, prostorije za multimedijalne sastanke, living room za studente, nastavnički kabineti, studentske službe, International Office, Career Centar i dekanat.

Novi kampus nalazi se u Vukasovićevoj ulici u Zagrebu | foto: ZŠEM

Novi kampus Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta nalazi se uz veliki kompleks u kojem na 4000 m2 već godinama uspješno djeluje i Hrvatsko katoličko sveučilište. Studenti i nastavnici ZŠEM-a na raspolaganju imaju i moderno opremljen auditorij – dvoranu za velike skupove i susrete, te Sveučilišnu knjižnicu susjednoga Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

ZŠEM će svojim studentima omogućiti i online praćenje predavanja iz informatički dobro opremljenih učionica, iz kojih se predavanja mogu uživo pratiti uz pomoć napredne videotehnologije.

U blizini predavaonica je prostrano parkiralište, u zgradi su i uspješne tvrtke poput Degordiana, MediaToolkita, Bornfighta, a za tjelovježbu i druženje tu su i neizostavni teretana i kafić.

Samo moderno!

U nastavi već godinama imaju najmodernije tehnologije, a kompletan e-learning sustav grade već dvadeset godina. Prvi u Hrvatskoj ZŠEM je osigurao održavanje online nastave za sve studente, za što se u ožujku ukazala hitna potreba. A prvi puta ove godine organizirali su i online prijemni ispit. Zainteresirani kandidati se za ispit mogu prijaviti online putem ove poveznice.

– Održavanje online prijemnog po meni je bila odlična odluka kojom je ZŠEM pokazao volju da se prilagodi nama maturantima i oslobodi nas dodatnog stresa. U tom smo razdoblju bili u velikoj neizvjesnosti što će biti s maturom, ali smo mogli biti mirni i sigurni što se tiče prijemnog ispita. Sada mogu biti sigurna da mogu računat na ZŠEM ako ponovo dođe do slične situacije, dodaje Vedrana, koja je u Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa pronašla sigurnog partnera za nastavak svog obrazovanja.

Gotovo dvadeset godina škola razvija studijske programe po uzoru na najbolje američke i svjetske poslovne škole. Uz međunarodnu akreditaciju i rangiranje među najboljim školama u  Europi, vrijeme je za još bolju tehnologiju i okružje tijekom podučavanja.

– Novi kampus u modernim klimatiziranim prostorima u novom sveučilišno-znanstvenom srcu grada, još jedan je korak prema podizanju kvalitete naše nastave i studentskoga života, rekao je u povodu preseljenja škole njezin dekan dr. Đuro Njavro.

https://www.instagram.com/p/CCV1B9Hq1Bd/