Pretraga

Poznati dobitnici studentske stipendije od 9.600 kuna: Objavljeni rezultati natječaja Sveučilišta u Splitu

A- A+

Sveučilište u Splitu objavilo je rezultate natječaja za dodjelu stipendija studentima u ovoj akademskoj godini. Ukupan iznos stipendija na godišnjoj razini je 9.600 kuna.

Foto: srednja.hr

Povjerenstvo za dodjelu stipendije Sveučilišta u Splitu donijelo je Odluku o dodjeli stipendija za akademsku godinu 2020./2021. Stipendiju su dobili sudionici natječaja koji su odvojeni i označeni zelenom bojom na rang listama, a koje možete vidjeti OVDJE.

Stipendije se dodjeljuju za razdoblje od listopada 2020. do rujna 2021. godine. Ukupni godišnji iznos stipendije po studentu iznosi 9.600 kuna, odnosno 800 kuna mjesečno. Prema pravilniku o dodjeli stipendija na Sveučilištu u Splitu, stipendije se dodjeljuju u dvije kategorije, studentima prvih godina temeljem broja bodova na rang-listi za upise na fakultete te studentima viših godina koji su u svakoj godini studija ostvarili najmanje 60 ECTS bodova.

Sa Sveučilišta poručuju kako će ovogodišnji dobitnici naknadno biti obaviješteni o terminu i načinu potpisivanja ugovora.

Studenti imaju rok od 15 dana od dana objave za ulaganje prigovora na rezultate natječaja, a o žalbi odlučuje rektor Sveučilišta u Splitu. Žalba se šalje poštom, na adresu: Sveučilište u Splitu, Ulica Ruđera Boškovića 31, 21000 Split.

Poznati dobitnici studentske stipendije od 9.600 kuna: Objavljeni rezultati natječaja Sveučilišta u Splitu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap