Pretraga

Prilika za STEM studentice: Osvojite jednogodišnju stipendiju od 3.000 eura i brojne druge prilike

A- A+

Jesi li studentica zainteresirana za industriju nafte i plina? Želiš li saznati više o tome kako to funkcionira u praksi? INA/MOL Grupa nudi ti mogućnost stipendije koja će ti pomoći započeti karijeru u ovoj uzbudljivoj industriji. Pokrenut je natječaj za program stipendiranja studentica iz STEM područja pod nazivom Female Engineers MOL ProgramMe, a tri dobitnice očekuje izdašna godišnja stipendija i brojne druge prilike.

Na samom početku veljače ponovno je pokrenut natječaj za program stipendiranja studentica iz STEM područja pod nazivom Female Engineers MOL ProgramMe. Dok je prošle godine natječaj bio otvoren samo za Rudarsko–geološko-naftni fakultet i Fakultet kemijskog inženjerstva, ove godine natječaj je proširen i otvoren i za studentice sljedećih fakulteta: Fakultet strojarstva i brodogradnje, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Prirodoslovno-matematički fakultet i Fakultet organizacije i informatike.

INA/MOL-ov razvojni program osmišljen je za studentice koje su u procesu stjecanja diplome u područjima geoznanosti, naftnog inženjeringa, kemije, petrokemije i drugih studija iz područja znanosti, tehnologije, inženjeringa i matematike (STEM). S ciljem osnaživanja mladih žena kako bi postale budući vođe i utjecale na naftnu i plinsku industriju, INA/MOL Grupa poziva studentice s 29 odabranih sveučilišta i fakulteta u šest zemalja da se prijave za stipendiju putem stranice molgroup.info/femp do 2. ožujka 2018.

Nakon procesa predodabira, 12 finalistica sudjelovat će u finalu uživo, koje će se održati u travnju 2018. godine u Budimpešti. Žiri će dodijeliti stipendije trima finalisticama koje će pokazati najbolju izvedbu tijekom dva izazovna zadatka.

Dobitnice ove nagrade očekuje:

  • Jednogodišnja stipendija u vrijednosti od 3000 eura
  • Prilika za zaposlenje ili pripravnički staž u MOL Grupi po završetku studija sukladno poslovnim potrebama MOL Grupe
  • Prilika za sudjelovanje na međunarodnim naftnim i plinskim konferencijama
  • Prilika za posjete postrojenjima MOL Grupe kako bi iskusila naftno i plinsko poslovanje u stvarnosti.

Cilj ove inicijative je, između ostalog, potaknuti interes žena prema STEM području te na neki način pomoći mladim ženama u razvoju njihove karijere. Prijavite se i ostvarite odličnu priliku!

 

Prilika za STEM studentice: Osvojite jednogodišnju stipendiju od 3.000 eura i brojne druge prilike
Share via
Copy link
Powered by Social Snap