Pretraga

Srpska turbo folk zvijezda stiže na brucošijadu u Osijek: Evo koje se još održavaju idućih dana

A- A+

Iako je akademska godina započela prije skoro dva mjeseca, a stižu i prvi kolokviji. No, to nikako nije prepreka za održavanje brucošijada pa će se u narednim danima održati njih čak nekoliko. Među ostalim, na brucošijadu u Osijeku stiže srpska turbo folk zvijezda Milica Pavlović, a na brucošijadi Ekonomskog u Zagrebu nastupa Magazin.

brucošijada

Foto: Unsplash

Sezona brucošijada, zabava dobrodošlica za studente, još nije gotova. U idućim će ih se danima u gradovima diljem Hrvatske održati nekoliko. Ovog četvrtka u Sax-u će se održati brucošijada studenta Muzičke akademije, koju organizira Studentski zbor Muzičke akademije. Kako navode, za provod i dobru atmosferu je zadužen Linolada Band, a ulaznice su dostupne po cijeni od tri eura.

Studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu brucošijadu će imati baš na fakultetu i to već ovoga tjedna, 25. studenog. Nastupaju Magazin i DJ Luka Kosty, a ulaznice se prodaju po sedam i 12 eura. Brucošijadu organizira Studentski zbor Ekonomskog uz potporu fakulteta.

– Iskoristite ovu priliku i upoznajte nove prijatelje, stvorite uspomene za cijeli život, ali i živite svoje studentske dane na najbolji mogući način, navode organizatori.

Izdvojeni članak

U menzi se održala velika brucošijada: Studenti skupili 14.000 eura za oboljele blizance

Klub studenata sociologije Diskrepancija organizira 28. studenog brucošijadu u Močvari.

– Do dugo u noć na nogama će nas držati domaći i strani hitovi u stilu trasha, ex-yu rocka i dirty dancinga, a upad je besplatan za sve koji znaju nabrojati bar tri Durkheimova djela ili tri hita Vesne Pisarović, prihvaćamo oboje, navode organizatori uz poruku da su svi dobrodošli.

U Osijeku se organizira velika studentska brucošijada na kojoj će 14. prosinca nastupati poznata turbo folk pjevačica iz Srbije, Milica Pavlović. U tu će svrhu Riverside Ballroom Zoo Hotel biti pretvoren u pravi studentski noćni klub. Kako navode organizatori, uz Milicu nastupa i DJ Ilu. No, očekivano, studenti će za ulaznicu na ovaj događaj morati posegnuti dulje u džep jer ona košta čak 25 eura i to u pretprodaji.