Pretraga

Uskoro kreću prijave za zimski semestar Škole stranih jezika SC-a

A- A+

Jedna od pogodnosti koju nosi status redovitog studenta je ta što možete naučiti brojne strane jezike po povoljnijoj cijeni. Među najpoželjnijim lokacijama svakako je Škola stranih jezika Studentskog centra u Zagrebu. Ako želite ove godine svladati njemački, engleski, talijanski, francuski, španjolski ili ruski prijave u Školu traju od 8. do 26. rujna, a nastava starta 29. rujna.

Foto: srednja.hr

Mladi sve više pokazuju interes za učenje stranih jezika, no tečajevi koji im se nude na svakom koraku nerijetko prelaze njihove mogućnosti. Studenti su po tom pitanju u velikoj prednosti jer na mnogim takvim lokacijama nailaze na popuste. Svakako najpopularnije mjesto na kojemu se studenti odlučuju pohađati tečaj stranog jezika je Škola stranih jezika Studentskog centra u Zagrebu koja će i ove godine po povoljnim cijenama podučavati studente, ali i ostale građane, engleskom, njemačkom, talijanskom, francuskom, španjolskom i ruskom jeziku.

Izdvojeni članak

Hrvati misle da bi se u naše škole obavezno trebao uvesti ruski jezik

Upis u zimski semestar traje od 8. do 26. rujna, a nastava kreće 29. rujna. – Za one koji posjeduju određeno znanje, a našu Školu upisuju prvi put, predviđena je provjera znanja, kako bi se odredilo koji će stupanj polaznik upisati. Klasifikacijski ispiti održat će se 11., 18. i 25. rujna za engleski i njemački jezik, 18. i 25. rujna za talijanski te 25. rujna za španjolski, francuski i ruski jezik. Početak klasifikacijskih ispita je u 15:00 sati, naveli su na web stranicama SC-a.

Nastava će se održavati u studentskim domovima, a raspored e biti objavljen po završetku prijava. Tijekom jednog semestra nastava traje 64 sata (dva puta po dva sata tjedno), dok za potpuno svladavanje svakog upisanog jezika Škola navodi kako je predviđeno osam stupnjeva ili semestara.

Cijena jednog tečaja za studente je 1 050 kuna ako plaćate odjednom, ili 1 200 kuna ako se odlučite za tri rate. Za ostale građane jednokratna uplata za jedan semestar iznosi 1 380 kuna, ili 1 500 kuna u ratama.

Sve ostale informacije možete dobiti pozivom na broj 01/4590-857 ili na e-mail adresu: skolastranihjezika@sczg.hr

Uskoro kreću prijave za zimski semestar Škole stranih jezika SC-a
Share via
Copy link
Powered by Social Snap