Pretraga

Maturanti, na besplatnim probnim ispitima doznajte jeste li spremni za maturu

A- A+

Prijavite se za besplatnu provjeru znanja na probnim ispitima državne mature koje organizira Effectus veleučilište. Probni ispiti pisat će se iz više predmeta, a sami birate koje želite polagati. Prijave traju do 10. svibnja i potrebno ih je napraviti što prije, jer broj mjesta je ograničen.

effectus

Probni ispiti mature na Effectus veleučilištu | Foto: Effectus veleučilište

Veleučilište Effectus za sve zainteresirane maturante besplatno organizira polaganje probnog ispita državne mature. Na probnom ispitu državne mature, znanje se može provjeriti iz svih ponuđenih predmeta, a može se birati i pojedinačno.

Budući da je broj mjesta ograničen, maturantima savjetujemo da se prijave što prije. Prednost imaju maturanti koje Effectus veleučilište već mjesecima priprema za polaganje državne mature.

  • Probni ispit za A ili B razinu Engleskog jezika, održat će se u subotu, 20. svibnja od 10.00 do 13.00 sati.
  • Probni ispit državne mature za Hrvatski jezik će se održati 29. svibnja u 10.00 sati, u trajanju od 3+2 sata.
  • Probni ispit za A ili B razinu Matematike, održat će se 01. lipnja od 10.00 do 13.00 sati.
  • Za 31. svibnja u 10.00 sati zakazan je termin polaganja probnog ispita državne mature za predmet Politika i gospodarstvo, u trajanju od 90 minuta.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete ovdje, a prijave traju do 10. svibnja 2023. godine.

– Svim maturantima želimo da sa što manje stresa pokažu znanje, ostvare uspjeh i dosegnu svoje obrazovne ciljeve. Na tom im je putu Effectus veleučilište pouzdan prijatelj i vjeran partner, jer samo zajedno možemo stremiti visinama, poručili su s Effectus veleučilišta.

Copy link
Powered by Social Snap