Pretraga

Objavljen raspored za prijemni na Hrvatskim studijima: Doznajte zbog čega možete biti udaljeni s ispita

A- A+

Hrvatski studiji jedna su od sastavnica Sveučilišta u Zagrebu koja za upis svoja dva studija – Komunikologije i Psihologije, zahtjeva polaganje prijemnog ispita, odnosno testa apstraktnog mišljenja. Taj ispit se piše u petak, a raspored polaganja prijemnog je poznat, kao i pravila koja maturanti i drugi pristupnici tijekom ispita moraju poštivati.

Photo by Ben Mullins on Unsplash

Nešto više od 500 kandidata sutra će pristupiti prijemnom ispitu, odnosno dodatnoj provjeri posebnih znanja, vještina i sposobnosti za studije Komunikologija i Psihologija na Hrvatskim studijima u Zagrebu. Test im donosi 25% od ukupnog broja bodova pri upisima, a svi oni ispit pišu istovremeno u 15 sati na Kampusu Borongaj prema rasporedu kojeg možete vidjeti u nastavku.

*ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Uz raspored objavljena su i pravila koja moraju slijediti pristupnici ispita. Između ostaloga, na ispit je potrebno doći pola sata ranije, a baš kao i na ispitima državne mature, kandidati ne smiju koristiti vlastite kemijske olovke, nego će ih dobiti u sklopu ispitnog materijala. Oni koji prekrše spomenuto pravilo bit će udaljeni s ispita. Na isti način bit će kažnjeni oni koji ne isključe svoj mobitel i druge elektroničke uređaje u koje ulaze i pametni satovi.

Nakon početka testiranja dvorana se ne smije napuštati sat vremena, a dozvoljeno je uz sebe imati bocu vode. Pravila detaljnije možete proučiti u nastavku.

*ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Download [41.23 KB]

Budući da na prijemni ispit dolaze i oni koji stanuju izvan Zagreba, osim rasporeda Hrvatski studiji objavili su informacije o dolasku na Kampus javnim prijevozom, kao i sam plan Kampusa. Pri ulazu na Kampus kandidate će dočekati studenti-informatori u majicama Hrvatskih studija kojima se mogu obratiti za sve dodatne informacije.

Download [145.81 KB]

Objavljen raspored za prijemni na Hrvatskim studijima: Doznajte zbog čega možete biti udaljeni s ispita
Share via
Copy link
Powered by Social Snap