Pretraga

Raspisan je natječaj za stipendiju za studije ekonomije: Evo kako se prijaviti

A- A+

Na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa moguće je birati između tri studija ekonomije – ekonomije i managementa, poslovnog prava i ekonomije te poslovne matematike i ekonomije. Upravo su raspisali natječaj za stipendije za sve one koji od sljedeće godine žele postati njihovi studenti te su za to pripremili 200.000 kuna!

ZŠEM

Prijavi se i osvoji stipendiju za neki od studija ekonomije na ZŠEM-u!

Zagrebačka škola ekonomije i managementa nudi stipendije za preddiplomske studije ekonomije i managementa, poslovnog prava i ekonomije te poslovne matematike i ekonomije.

Tri najbolja kandidata birat će između preddiplomskih studija, koji imaju američku AACSB akreditaciju, koja ga svrstava u 5% najboljih poslovnih škola u svijetu. Fond stipendija iznosi 200.000,00 kuna, što znači da osvojenu stipendiju prenosiš i na više godine studija!

Koje su nagrade?

  • nagrada – 50% stipendije za preddiplomski studij
  • nagrada – 30% stipendije za preddiplomski studij
  • nagrada – 20% stipendije za preddiplomski studij

Kako do stipendije?

  1. Ispuni online prijavu i priloži “Plan za budućnost” do 16. travnja 2021.  (savjet: Postavi si pitanje gdje se vidiš za 10 godina. Hoćeš li pokrenuti vlastiti posao, raditi na Wall Streetu ili u marketinškoj agenciji? Izbor je tvoj!).
  2. Riješi prijamni ispit koji se ove godine održava u subotu, 17. travnja 2021.

Nemoj se zaboraviti prijaviti na prijamni!

Lovorka Đurđević, studentica je četvrte godine ekonomije i managementa na ZŠEM-u i nije imala ni trenutak za dvojbu oko prijave za stipendiju. “Igrom slučaja otvorila sam ZŠEM-ovu web stranicu i vidjela obavijest da je predzadnji dan za poslati motivacijsko pismo i prijaviti se za dodjelu stipendije. Brzinski sam se pokrenula, ispunila obrazac,  napisala Plan za budućnost i poslala. Nakon toga bilo je potrebno pristupiti prijemnom ispitu i prema rezultatu na njemu proglašeni su pobjednici. Uspjela sam osvojiti prvo mjesto što je značilo 50% niža školarina.” Više o Lovorkinom iskustvu saznajte u kratkom videu.

“Na ZŠEM-u mi je super i jako zadovoljna što sam ga odabrala kao sljedeći korak u svom obrazovanju. Ono što moram naglasiti je da je stipendija odigrala dodatnu ulogu u mojoj motivaciji za što boljim rezultatima. Bila sam motivirana i prije, ali samim time što sam osvojila stipendiju dobila sam neku dodatnu motivaciju za učenje i bolje ocjene” – rekla nam je o stipendiji i školovanju na ZŠEM-u.

Stipendistica Vedrana Sruk ističe: „ Odlični rezultati prijamnog ispita omogućili su mi stipendiju i početak studija na ZŠEM-u. Nakon završenog prvog semestra mogu reći da je na ZŠEM-u uvijek zanimljivo, atmosfera je uvijek dobra, profesori odlično prenose svoje znanje, a također su i jako susretljivi. U svakom slučaju ZŠEM je ispunio sva moja očekivanja“.

P.s. Jeste li znali da studenti ZŠEM-a imaju izbor odlaska na studentsku razmjenu na 150 partnerskih sveučilišta bez dodatnih troškova školovanja? Pogledajte fotogaleriju ZŠEM-ovih studenata na njihovim studentskim razmjenama!

Više o natječaju pročitajte ovdje.

Raspisan je natječaj za stipendiju za studije ekonomije: Evo kako se prijaviti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap