Pretraga

Harvard priznao studentski klub sadomazohista

A- A+

Jedno od najpopularnijih svjetskih sveučilišta, američki Harvard, službeno je priznalo studentsku BDSM udrugu Harvard Munch. Riječ je o skupini seksualno uvrnutih studenata koji diskutiraju o seksualnoj dominaciji, vezanju lancima, lisicama i sadomazohizmu. Konzervativci s Foxa se protive sveučilištu što će financirati okupljanja i gostujuće govornike ove studentske grupe, prenosi Newsweek.

Skupina seksualno devijantnih studentata Harvard Munch će, uz 400-tinjak studentskih organizacija, dobivati novac za okupljanja i nastupe gostujućih govornika. Američka BDSM zajednica je oduševljena viješću što je Harvard službeno priznao ovu skupinu studentskih sadomazohista, ali su svoje nezadovoljstvo izrazili konzervativci s Foxa.

Izdvojeni članak

Roditelji tužili škole jer brane učenicima seks prije braka


filmski.net

Izdvojeni članak

Web stranica za studentski seks bez obaveze

Harvard Munch nastao iz razgovora o šibanju i udarcima

Naziv za studentsku udrugu Harvard Munch je nastao 80-ih godina kada je bondage skupina organizirala prve susrete u restoranu Paol Altu na kojima su diskutirali o udarcima po guzi, šibanju i ostalim ‘kinky’ stvarima. Termin ‘munch’ prevedeno na hrvatski jezik znači ‘žvakanje’, ali u ovom kontekstu označava ‘ručak’ ili ‘susret’.

Ova skupina studenata vodi rasprave o svojim seksualnim fetišima i alternativnoj seksualnosti, no nije jedina koja je priznata od strane sveučilišta. Još prije 20 godina sveučilište Columbia priznalo je Conversio Virium, klub sadomazohista. Klub Cuffs djeluje na Sveučilištu Iowa, koledž Vassar ima Sex Avengerse koji organiziraju godišnji Masturbate-a-thon te je na Sveučilištu Chicago aktivan RACK (Risk-Aware Consensual Kink).

Apstinencija ili Munch

– U idućih deset godina mislim da ćemo svjedočiti velikom broju sveučilišta koja studentima osiguravaju prostorije za diskutiranje o alternativnoj seksualnosti, kao što su to već omogućili LGBT skupinama, izjavila je Mollena Williams, predavačica i performerica te pripadnica njujorške BDSM zajednice.

Provedena je videoanketa među harvardskim studentima u kojoj je polovica ispitanika izjavila kako bi se radije pridružila klubu koji promovira apstinenciju, nego Munchu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap