Pretraga

Ima 13 godina i na putu je da postane najbolji svjetski kuhar

A- A+

Ima trinaest godina i na putu je da postane najbolji svjetski kuhar. Dok njegovi vršnjaci preko ljeta odmaraju uz kompjuter i idu na more, mladi Flynn McGarry ga provodi u društvu najvećih svjetskih majstora.

Kada je imao samo deset godina dosadila mu je mamina kuhinja, te je sam počeo eksperimentirati. Samo tri godine kasnije i prepoznat je kao kulinarska zvijezda.

Mladi Flynn je zapažen kada je John Sedlar, vlasnik popularnog Playa Restorana, dozvolio da mu mali kuhar složi jedan obrok od devet sljedova. Sve što je mladić pripremio je bilo rasprodano.

Od tada je kulinarstvo preuzelo cijeli Flynnov život, pa i njegovu spavaću sobu. Krevet je stjeran u kut sobe, a većinu prostora je preuzela najmodernija kuhinja. Jednom mjesečno roditelji mu dopuste da kuću pretvori u restoran, u kojem je on glavni kuhar, poslovođa i konobar. Pitamo se samo tko pere suđe poslije.

– Moj cilj imati restoran koji će imati tri Michelinove zvijezdice, te će biti na listi u top 5 na svijetu, rekao je ambiciozni Flynn za MSNBC.

Kulinarska industrija u zadnje vrijeme spušta dobnu granicu za nove ambiciozne kuhare. Mladi Flynn je samo jedan u nizu mladića koji pokušavaju svoje mjesto u ovom svijetu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap