Pretraga

Lajk naš svagdašnji: Tko u Hrvatskoj se buni, nek’ mu se glavu govnima napuni

U glavnom gradu Hrvatske 25. veljače na trgu Bana Jelačića sindikati su se masovno okupili čisto ‘nako iz zajebancije. Grupe prosvjednika izazvale su veliku i tešku bol po našeg premijera i odgovorne ministre – poglavito u području penisa. Obavezno brkati član sindikata sa obaveznom suzom u očima penje sa na pozornicu i laprda nešto o sramu koji osjeća pošto svojoj dvanaestogodišnjoj kćerki Višnji ne može priuštiti niti onaj minimum minimuma, ono što većina njenih vršnjakinja odavno ima – seksi tangu i tajice koje precizno ocrtavaju stidne usne!

Višnja je zbog svega ostala mirna, čedna i dobro odgojena djevojka pa se sada vjerojatno nikada neće udati, a dvanaesta joj samo prolazi. Kolege sindikalisti razočarano vrte glavom, a visoko iznad ljute mase uzdigao se jauk anonimnoga penzionera Petra Anića:  ‘Ne seri brko kad će više grah? Počet će mi serija – lijepa Dila se svaki čas ima udat za zločestog Hameda! ”

Lajk naš svakdašnji: Prevareni, gladni, silovani, donosim vam najvažniju stvar u povijesti vremena

Iskrena podrška

Podršku sindikatima došla je iskazati udruga sto trideset postotnih ratnih invalida koja ja najavila nogometnu utakmicu i triatlonsku trku potpore. Iskrenu potporu prosvjedima ukazali su i istaknuti članovi glavne oporbene stranke, od čega su petorica za ovu priliku ishodovali slobodan dan iz zatvora, ističući kako je odgovorne za ovakvu situaciju, pljačku, korupciju i nepotizam u državi potrebno strogo kazniti! Nakon emotivnog govora oporbenih političara sedamnaest prosvjednika na mjestu je preminulo od smijeha.

Prosvjed je navodno podržala i grupa žrtava svećenika Nedeljka Ivanova – njih svih deset tisuća. Možda bi prosvjed podržao i sam don Nedeljko da ga crkva za njegove pedofilske grijehe nije neviđeno okrutno kaznila okruživši ga časnim sestrama koje su sve žene i niti jedna nije maleni dječak. A kako, k’o bajage, doznajemo od Mirele Holy s one strane je prosvjed podržao i stariji bračni par iz Osijeka koji je ovih dana izgorio u požaru nastalom zbog jedne svijeće koju su uživali za rasvjetu, grijanje i vrsnu obiteljsku razonodu nakon što im je HEP zbog neimaštine humano iščupao struju.

Lajk naš svagdašnji: S fakulteta na posao – postani zaostao

Govna na Antu Tomića

Blago pretjerani epilog zagrebačkih prosvjeda najjasnije ukazuje na to kako u Hrvatskoj danas zaista nema financijskih, moralnih ni društvenih problema. Aktualni prosvjed ujedno ukazuje i na potpunu opravdanost jednog drugog čina koji je ovih dana razveselio šire domaće pučanstvo kao kesa puna plastičnih boca prosječnog penzionera. Dakako radi se o činu polijevanja pisca i novinara Ante Tomića kantom govana po glavi.
Tomić – visoki vlaj koji je posve uvjeren kako Indijanci imaju svaki čast napasti pa vazda nosa svoj kaubojski šešir kako bi zastrašio potencijalne napadače – Apače, poznat je po tome što svojim tekstovima redovito ukazuje na niz problema koji u Hrvatskoj eto ne postoje.

Govnima po nama

Pišući tako sumanute pizdarije patološki lažac i patološki kauboj Tomić, očito je isprovocirao neznanog junaka koji mu se posve opravdano osvetio na kanalizaciji svojstven način. U meni pak svojstvenoj poveznici tog događaja i ovih dana aktualnog prosvjeda jebivjetara u Zagrebu predlažem da se hitno angažiraju kanaderi i dobro poliju okupljeni lažovi govnima po glavi! Čini se da je to dobro prihvaćen način obračuna s ljudima koji se bave financijskim, društvenim i moralnim problemima kojih u Hrvatskoj zapravo ne postoje! Što uostalom dokazuje i današnji prosvjed u kojem su se ljudi okupili, ponavljam, čisto ‘ nako iz zajebancije.
Tko zna, možda premijer i odluči tako postupiti čim mu malo popusti velika bol izazvana ovim prosvjedima – ona u području penisa.

Lajk naš svagdašnji: Tko u Hrvatskoj se buni, nek’ mu se glavu govnima napuni
Share via
Copy link
Powered by Social Snap