Pretraga

Napišite esej i osvojite besplatno putovanje u Graz: Sudjelujte u finalu poznate poduzetničke skupštine

A- A+

Imaš između 18 i 25 godina, građanin si zemlje članice Europske unije ili COSME partner zemalja, a s engleskim si na ti? Onda je ovo sjajna prilika za nadilaženje izazova i stjecanje novih iskustava. Europska komisija upravo je izbacila natječaj za najbolji esej, a onaj tko pobjedi dobit će priliku besplatno posjetiti i sudjelovati na jednom od najvažnijih poduzetničkih skupština u Europi.

https://www.facebook.com/EuropeanYouthEU/photos/a.145834335452614.19681.130456876990360/1790579394311425/?type=3&theater

Svi oni koji su jednom u životu imali, ili još uvijek imaju želju za posjećivanjem Graza u Austriji, a pritom i nešto naućiti o malom i srednjem poduzetništvu – ovo je sjajna prilika za vas. 

Europska komisija otvorila je natječaj za najbolji esej među mladima na temu ‘Na koje se korake trebaju odvažiti poduzetnici i vlada kako bi postali inovativniji?’ (eng. What steps should entrepreneurs and government take to become more innovative?). Onome tko pobjedi nagrada je – besplatno putovanje u Graz – ali ne samo to, već i sudjelovanje na SME Assembly, europskoj skupštini o malim i srednjim poduzećima.

Doduše, da biste mogli konkurirati za ovu nagradu, morate biti mladi. Konkretno, između 18 i 25 godina, građanin zemlje članice Europske unije ili COSME partner zemlje, te biste trebali biti s engleskim na ti. Možete se prijaviti samo s jednim radom duljine do maksimalno 2.500 riječi i, naravno, napisanom na engleskom jeziku.

Pobjednik će biti izabran javnim glasovanjem, a više informacija o svemu možete vidjeti ovdje.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap