Pretraga

Naučite svirati gitaru, pisati životopis i rješavati probleme na radionicama Kluba za mlade u Zagrebu

A- A+

Klub za mlade Zagreb osmišljen je kao javni prostor dostupan svim mladim osobama, čiji je cilj kvalitetna organizacija slobodnog vremena za mlade u Zagrebu. Provodi ga Udruga Zamisli u partnerstvu s Institutom za stručno usavršavanje mladih i Gradskom četvrti Črnomerec uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a ovoga mjeseca organiziraju različite zanimljive i vrlo korisne radionice.

U programu Kluba za mlade Zagreb ovoga mjeseca našlo se mnoštvo toga vrlo korisnog. Tako Klub organizira radionice pisanja projekata, koje se odvijaju od 13. do 20. studenog.

Na InFour radionicama 21. i 30. studenog moguće je ‘izbrusiti’ informacijske i komunikacijske vještine, a učit će se ondje i pisati kvalitetan životopis te svirati gitaru na Gitarijadi 27. studenog. Sve radionice besplatne su, osim odlaska na izložbu Nikola Tesla – Mind From the Future.

Raspored ostalih radionica možete vidjeti u dokumentu koji slijedi, a više o ovim aktivnostima i kako se za njih prijaviti doznajte na Facebook stanicama Kluba za mlade.

Naučite svirati gitaru, pisati životopis i rješavati probleme na radionicama Kluba za mlade u Zagrebu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap