Pretraga

Ove praznike nemojte ostati doma: Provjerite gdje možete na besplatne sportske aktivnosti

A- A+

Školski sportski savez Grada Zagreba tijekom proljetnog odmora učenika organizira program Odmorko proljeće 2021. Učenici će u okviru programa moći slobodno plivati na bazenima Iver, Utrina, Svetice i Jelkovec na kojem će se u slobodno plivanje provoditi i usavršavanje plivačkih tehnika. Osim plivališta Savez je pripremio i igraonice: atletika, sportove s frizbijem, boćanje te škola preživljavanja u prirodi.

ilustracija: Brian Matangelo / Unsplash

Kao što je to bilo dosad uobičajeno, program Odmorko održat će se i ovih praznika.

Radnim danima od 6. do 9. travnja zagrebačkim učenicima bit će omogućene razne aktivnosti. Bazen Svetice radit će od 9 do 11 sati, bazen Iver i bazen Jelkovec od 10 do 12, a bazen Utrina od 12 do 14 sati. Na bazenu Jelkovec od 10 do 11 sati održat će se i usavršavanje plivačkih tehnika.

Atletika će se odvijati od 10 do 12 na Atletskom stadionu ‘Svetice’, dok će se sportovi s frizbijem igrati 6., 7. i 9. travnja od 16:30 do 18 sati. Učenici će imati priliku i boćati i to 7. i 8. travnja od 15 do 17 sati.

Za aktivnost škole preživljavanja u prirodi potrebne su prethodne prijave preko sljedeće poveznice.

Sudjelovanje u aktivnostima je besplatno uz predočenje važeće iskaznice ili zahtjeva za izradu iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb. 

Cijeli program pogledajte na plakatu.

PRONAĐITE AKTIVNOSTI NA KARTI:

 

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap